Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Carbon nie daje się uruchomić

ciecholowik5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział jak nie to przepraszam bo jestem tu nowy. Otóż posiadam od kilku lat nfs carbon oryginalną płytę. Gdy zainstaluje grę i chcę uruchomić gra nie daje żadnych znaków. Instalowalem kilka razy ponownie i nic nie dawało. Wcześniej kiedyś gra mi działała a gdy chcę znowu po latach zagrać nie działa. Czekam na waszą pomoc :D

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator z trybem zgodności pod Windowsa XP

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem  -.-

Kupiłem jakiś czas temu wersję pudełkową i nie mogę w nią grać.

Uruchamianie jako admin/ze zgodnością itp. nic nie da.

Również instalowanie różnych patchy nie pomaga.

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę, a nóż widelec w pierdółce tkwi problem? Jeżeli nie sprawdź zgodność plików z Win. Ewentualnie widziałem jak parę osób na forach mówiło, żeby skopiować pliki z płyty na twardy dysk i włączać stamtąd launchera. Nie wiem ile w tym prawdy, ale chyba lepiej sprawdzić niż nie grać wcale no nie? ­

graphic.png

Opublikowano

Ten sposób mi nie działa :(

------------------------------------------------------

edit

Wgrałem neistety cracka ale działa gra. Tylko następny problem :D W menu jak chcę coś przestawić w menu to nie mogę przewinąć ustawień w dół bo cały czas do góry cofa :[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...