Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Autobuddy/RyzeAutoplay problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam problem z tymi dwoma skryptami. Jak ich używam to niby wszystko działa ale bot nie rusza się z bazy i muszę sam klikać na linię, obok minionów żeby zaczął grać. Jest na to jakiś sposób? Chciałem se bota na nocke ustawić a tu ni c***a.

Opublikowano

masz status ready?

skad pobrales? jaka wersja?

do tego jest potrzebny volibot

bot chodzi za creepami zazwyczaj za ostatnim creepem i czeka na nie nie ruszy sie jesli w poblizu ne ma creepow

Opublikowano

Tak status ready. Skrypty i elobuddy pobierałem z oficjalnej strony ( elobuddy.net). Volibota używam, ale on jest tylko do automatycznej kolejki. Mi chodzi o to, że bot pinguje na mida i pisze w czacie "mid" ale nie idzie. dopiero jak klikne gdzieś obok minionów to zaczyna sam chodzić, atakować, używać skilli itp. i gra do końca meczu, nie zacina się. Zauważyłem też, że gdy stoję w bazie to orbwalker nie działa, tzn. jak wciskam spacje albo jakikolwiek inny przycisk, np. lasthit to on nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...