Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zrobienie skryptu na dowolne ustalenie dropu przez gracza, itd.

_PanZiomek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Prośbę Zrobi Mi ktoś Skrypty 

Drop Aby Bylo Cos Takiego Ze Diamenty Szmaragdy Ruda Zlota Ruda Zelaza (Aby Dzialala Na Te Dropy Kilofy Z Fortuna) I Aby Te Diamenty Itp. Mogly Dropic Po 3,2.5 Sztuk I Za Kazdy Wydropiony Diament Szmaragd Rude Zlota Rude Zelaza Dostawalo Sie Dana Ilosc EXPA Czyli Np Na Chacie Ma Wylondac To Tak
Trafiles Na: Rude Złota (3) +30                  <-- To (3) To Ilosc Zlota Jaka Wydropila
To +30 To Ten Exp I Aby Byly LVL Ze Np Aby Miec 1 lvl trzeba miec 100 tego expa 
2 lvl 200 itd. I aby ten lvl byl jakos zapisany np {lvlk%player%} NWM cos Takiego Abym Mugl Dac To Na Czacie Przed Nickiem 

I aby ktos Kto Ma Permisje sk.vip.drop Aby Mial Drop o 20% powiekszony :D
Komenda /drop 
Aby Otwieralo Sie Okno i Byly Tam Szmaragdy Diamenty Rudy Zlota I Ile Procent na wydropienie i aby na końcu tego dropu zeby byly kartka papieru I tam Aby bylo 
EVENT a w lore aby pisalo 
DROP: nieaktywny
EXP: nieaktywny

VIP: Nie Posiadasz Rangi VIP       ABy To Pisalo Graczowi Który Nie Ma rangi Vip A Ten Co Ma Range VIp Ma Pisac Tak
VIP: Posiadasz Range VIP
I aby mozna bylo to zmienic na 
DROP: AKTYWNY

EXP: AKTYWNY

Wiem Ze Moze To Jest Trudne Do Zrobienia Ale Prosze O Pomoc  :D
  :D  :D  :D  :D 

A I Drop Sam Sobie Ustale Dajce Tam Przykladowo 1% na wszystko ja sobie to pozmieniam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...