Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z strojami - SWOTR

Rico1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pewien problem. Posiadam konto Prefered. Podczas grania Rycerzem Jedi na planecie Taris zdobyłem pewną zbroję(zbroja 1). Była ona lepsza od poprzedniej(zbroja 2) ale poprzednia miała kaptur. :D Użyłem więc tego systemu ubrań (wiecie to z tą ikonką zbroi). Pograłem i za parę następnych dni zdobyłem kolejną szatę(zbroja 3) która miała już kaptur więc zmieniłem. Ale po opróżnieniu slotu z ze zbroją 2 a potem 1 dalej było widać zbroję numer 2. Potem rozebrałem postać całkowicie ale postać nadal miała cały ekwipunek. Mam 5 postaci. Okazało się że na każdej mam taki problem z czego wcześniej nie miałem. Założył bym nowe konto ale mam tu już 60 lvl Inkwizytora i Bounty Huntera. I szkoda tracić tyle czasu. Stało się to na początku października tego roku (2015r.) Jeszcze przed updatem Knight of the Fallen Empire. Potem przestałem grać licząc że dodatek coś naprawi. Dzisiaj (01.12.2015r.) loguję się ponownie ale nic si nie poprawiło. Proszę o pomoc. W razie czego mogę wstawić screeny.

Opublikowano

Witam. Faktycznie nie próbowałem reinstala gry ale to z powodu dużej wagi no ale cóż. Napisze jak będę po tym. Jeszcze raz dzięki za jakąś poradę. ;)

Opublikowano

Prubowałeś odbuogosuawić i pobuogosuawić ponownie?

A tak serio to spróbuj reinstalować ;)

Witam po paru dniach. Grę mam ściągniętą w wersji prawie pełnej (wiesz, mogę grać tylko na startowych planetach'') i niestety nadal mam ten problem... W razie czego upewnię się jak już całkowicie pobiorę grę.

Opublikowano

Witam najprawdopodobniej znalazłem jak to naprawić ale jest jeden problem. W opcjach Launchera jest opcja Repair tylko że za nic niej nie mogę włączyć...

Opublikowano

Spróbuj usunąć grę a  następnie rejestr a potem ściągnij ją od nowa. Jak nie pomoże to myślę, że trzeba format zrobić.

Opublikowano

Spróbuj usunąć grę a  następnie rejestr a potem ściągnij ją od nowa. Jak nie pomoże to myślę, że trzeba format zrobić.

Witam parę dni temu znalazłem na forum SWTOR podobny problem i funkcja Repair w launchrze pomogła tylko, że za nic jej nie mogę włączyć.

Opublikowano

Rozwiązałem problem. Wystarczyło włączyć launcherDiag w plikach gry. Na jednej postaci jedynie nie pomogło i to na niej powstał ten bug no ale trudno. Zacznę tą klasę od nowa. Temat do zamknięcia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...