Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Mozilla

Damn.♥

Pytanie

Opublikowano

­Witam, od wczoraj mam mały problem z pobieraniem w Firefoxie. Przeglądarka nie chce nic pobierać, od razu jest, że "pobieranie nie powiodło się". Raczej nic mi nie blokuje, żaden antywirus ani defender, etc.

Ponadto nie działa mi Gadu-Gadu, nie było by w tym nic dziwnego, ale dzieje mi się to już drugi raz, bład pobierania w firefoxie+nie działające gg.

Wcześniej pomogło mi zrobienie nowego konta użytkownika, ale nie chce mi się robić nowego co jakiś czas ;_;

Jakieś pomysły, co to może być? ;3

Dodam, że posiadam Windows 10.

(jeśli temat umieściłam w złym dziale, proszę o przeniesienie)

k1hvCVp.gif

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Też mam win10 i również używam mozilli.

Proste pytanie, reinstalowałaś?Sprawdz czy inne przeglądarki normalnie działają.

Tak, reinstalowałam i nic to nie dało (poza tym, że adblocka nie mogę teraz pobrać ;v).

Microsoft Edge działa bez zarzutów, Opera uruchamia się plus-minus 2 minuty.

Podejrzewam, że to przez system/komputer, nie mogę przeczyścić komputera ccleanerem/adwcleanerem, wywala jakieś błędy za każdym razem, tutaj ss:

CXOCS6F.png

Próbowałam naprawić błąd z tym plikiem przez dllfixer, ale mam odmowę dostępu.

Inne konto na tym pc działa bez zarzutów, więc nie wiem czemu moje drugie odwala taką samą manianę jak wcześniej ;_;

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Dzisiaj zainstalowałam G-Data, jutro nim przeskanuję i dam znać czy coś znalazło.

Najbardziej mnie zastanawia to, że drugie konto na tym pc działa bez problemu, a moje już drugie ma to samo. Wychodzi na to, że to ja coś psuję o.O Tylko nie wiem, co to może być...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Dzisiaj zainstalowałam G-Data, jutro nim przeskanuję i dam znać czy coś znalazło.

Najbardziej mnie zastanawia to, że drugie konto na tym pc działa bez problemu, a moje już drugie ma to samo. Wychodzi na to, że to ja coś psuję o.O Tylko nie wiem, co to może być...

Być może wirusy są dodane do autostartu. Jeśli tworzysz nowy profil autostart jest prawie czysty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...