Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Skrypty nie działają... Bol injectuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ściągnałem cracked BoL'a z nulled, lecz ta instrukcja w temacie jest przestarzała, bo już nie ma hijack injector, tylko bolvip... no więc odpalam bolvipa, wybieram bola, loguje się danymi z nulleda i wszystko niby jest okej, bo mogę dodać więcej, niż te 5 skryptów.... czyli mam vipa. Odpalam customa i wyskakuje okienko, że "bol injected succesfull", w grze naciskam shift i nic, f9 dwa razy - nic.... ś. A normalnie na czacie jest pokazany napis "welcome bot of legends cośtam". Nie wiem co robię źle?

ściągałem różne skrypty z nulleda i free, paid, cracked itp. itd nic nie działa

dodam, że gram na hotfixie teraz i np. elobuddy normalnie się injectuje, skrypty tak samo itd. itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bol potrzebuje update... bo był mini patch

gówno prawda. co druga odpowiedź to widzę lepsza, jeden z drugim pojęcia nie ma, a pierdolą od rzeczy.

już sobie poradziłem samemu, dzięki za "pomoc"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żyj dalej w nieświadomości. 

zamykam temat.

ja nie wiem koleś czy Ty teraz pajacujesz czy jesteś idiotą, nikomu nie działa bol na nulled, nikomu na oficjalnej stronie ale k***a Tobie jedynemu działa o>O urodzony Spudgy.... pochwal się jak to zrobiłeś :)

tutaj jeszcze mały dowód z officiala :)

GNAAAAR : (01 December 2015 - 01:49 PM)

BoL Studio is actually outdated because Riot released a HotFix. Admins are aware and already working on it - We will ask you to be patient

BoL Live status → http://bol-status.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...