Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Autopicer PROBLEM

Tandi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! MAm problem z Autopickerem na PLu (ten z kamer moda). Otóż problem ten pojawia się u wielu osób ( z tego co zaobserwowałem).

Autopicker nie podnosi wybranych itemków. WIem tez ze niektorym normalnie działa. Od czego to zależy? Proszę o pomoc lub podsunięcie jakiegoś zamiennika !

Pozdrawiam z góry dziękuję z całego serducha

Opublikowano

­WwUhhYL.png

Na początku szukasz itemków, które ma Ci podnosić, po czym zaznaczasz je i klikasz ADD (tak aby poleciały na drugą stronę)

Następnie wciskasz przycisk "ON" (ten na dole, Item Filter)

Zaznaczasz autopickup na pasku aXHQwlx.png i gotowe

­

Opublikowano

R3public ja robiłem dokładnie w ten sposób co opisałeś, nie działało więc myślałem że coś robie źle dlatego wszedłem tutaj lecz nic nie pomaga. Nie podnosi mi itemów dodanych do prawego okna (item filter mam włączony).

Poza tym można jakoś dodać ID przedmiotu do tego autopickup'a? Chodzi mi dokładnie o karty z eventu, chce żeby tylko to mi podnosił.

Opublikowano

R3publik zbędny komentarz. Odpalić bota każdy umie, problem polega na tym ze poprostu to nei działa ( Item Filter )

Opublikowano

R3publik zbędny komentarz. Odpalić bota każdy umie, problem polega na tym ze poprostu to nei działa ( Item Filter )

mi działą  @Welwion id kart 79505 licze na likeeeee

/niereg. sygna

Opublikowano

To spatchuj metka i wtedy wgraj moda

Wszystko jest spachowane, powybierane w filtrze itemków, ale to i tak nie działa...

Opublikowano

Podnosi ci inne itemy bez filtrowania.Czy nie bo juz 2 raz sie dopytuje...

Gdy wyłącze filter wszystko podnosci z ziemi , a na filtrze nic 

Opublikowano

A stan w miejscu i sie nie ruszaj jak dropnie.Trzeba sprawdzac kgok po kroku

Sprawdzałem takie szczegóły wgl nie ruszałem myszką nawet itd. Nic nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...