Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić H1Z1 czy Skyrim?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wybrał H1Z1, bardziej kręcą mnie takie gry ;) Budujesz bazy, walczysz, zawsze, gdy Ci się znudzi możesz sobie pograć w Battle Royale :)

Opublikowano

Skyrim. Dla mnie dużo fajniejsza gra pod względem klimatu. Zombi jakoś nuda biegam zbieram fanty dostaje w morde i od nowa, a w Skyrim jesteś pępkiem świata :P

Opublikowano

Ja mam obie te gry i w obie grałem jakąś godzinkę.

Ja bym kupił H1Z1, ale tylko dla BR, bo survival w tej grze leży i kwiczy.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Skyrim możesz grać przez całe święta, a h1z1 przejdziesz w 2 dni :)

ja bym kupił skyrima

Nom, przejdzie grę mmo w 2 dni zapewne.

Kup h1z1 to multiplayer, więcej godzin zabawy, chociaż w skyrimie też idzie ich ładnie narobić, przeszedłem skyrima, h1z1 również miałem, i jak masz z kim grać w zombiaki to ubaw gwarantowany. W skyrimie nie masz multiplayera, jakbyś się uparł to byś nawet kupować nie musiał :), z drugiej strony jak nie przeszedłeś nigdy skyrima to pozycja chyba obowiązkowa na liście każdego gracza. Jak masz z kim grać w h1z1 to bierz h1z1, jak nie to kupuj skyrim.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...