Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką polecacie grę?

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w
Skyrima (podobało mi się)

Fallouta 4 (nie podobało mi się)

Wiedźmina 2 (nie podobało mi się)

Wiedźmina 3 (zajeb*ście mi się podobało :D)

wszystkie Gothic'ki poza 4 (podobało mi się ale nie polecajcie Risena)

w grach cenię sobie dialogi, historię i wciągający gameplay (niesamowite co? ;p)

ostatnio skończyłem Dying Light więc teraz chciałbym zagrać w coś w klimatach poważnego walczenia na miecze ale możecie polecać też inne shootery (byle RPG)

aha, proszę, polecajcie w miarę nowe gry tzn żadne morrowindy max od 2008 czy coś

Opublikowano

Dead Island 1/Riptide
Risen (wszystkie)
Może Portal 1/2 jeśli stawiasz na ciekawą fabułę i wciągający gameplay
Half Life 1/2

banner.jpg

Opublikowano

Hmm...chcesz miecz i RPG. Może seria Dark Souls przypadnie ci do gustu. Również polecę Divinity 2 - taki mniejszy brat Skyrima można powiedzieć, więc jest szansa, że się spodoba.

Z innych to może Metal Gear Rising, DmC: Devil May Cry, Darksiders - właściwie gry akcji, ale zarówno fabularnie, jak i pod względem gameplayu naprawdę niezłe. No i są miecze :P

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

• Devil May Cry - Typowa nawalanka, ale dialogi i fabuła jest :)

• Two Worlds 1 i 2 - Większość mówi, że lepsza jest jedynka, ale moim zdaniem wszystkie są dobre.

• Wiedźmin 1 - Widzę, że nie grałeś i to jest twój błąd. Polecam Ci go na 100%. Są mody które polepszają grafikę, a sama fabuła jest moim zdaniem porównywalna do 3 (dobra... porównywalna w 60% do Wiedźmina 3 xD )

• Dark Messiah - Może nie RPG, ale zbiera się itemy, zbroje, zdobywa punkty umiejętności, ale niestety... nie bazuje w dużym stopniu na dialogach, jak chciałeś. Polecam, mi cała kampania zabrała w dwóch przypadkach gry równe 12h, dwa razy xD .

• Darksiders - tak jak powiedział kolega wyżej. Nawalanko jest. Oraz jest to podobna gra do Devil May Cry.

Jeżeli coś mi się przypomni to dopiszę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...