Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer a CS:GO

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od dzisiaj mam nowego PC, by nie pobierać całego CS'a od nowa - mam wolnego neta, skopiowałem cały folder steamapps i wkleiłem do nowo zainstalowanego steama na nowym pc, ku zdziwieniu, nie mam opcji zagraj na steam, grę pobiera od nowa, prawie 2 gb już pobrało. Brałem spójność plików, ale to trwało 1 s bez żadnych nowinek, wybrałem lokalizacje to mi pokazało steamapps z tym cs:go co skopiowałem ze starego pc'ta. Mogę grać ale bez serwerów, nie mogę zagrać - wywala komunikat VAC o łączności - Gra została uruchomiowa w trybie niezabezpieczonym spoza Steam bla bla bla...

Na botach mogę grać - skiny też mi czyta na botach. :/ Co zrobić.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Cza było przenieść cały folder steama i obyłoby się bez problemów

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Cza było przenieść cały folder steama i obyłoby się bez problemów

Dokładnie jak up. Albo zostawić kompa na noc i pojsc do szkoly bez wyl jego

Kopiowanie gry nie zawsze się sprawdza. Lepiej zostawić PC na noc żeby się sciagalo

A więc tak. Przekopiowałem całego steama z laptopa na nowego PC'ta - podmieniłem pliki. Usunąłem zawartość, którą pobrał mi steam do CS:GO bo by pobierał całą grę. Mogę wejść w steamapps/folder z CS:GO i odpalić csgo.exe, normalnie mam rangę, skiny, medale, rekomendy, znajomi itp. Po prostu wyskakuje takie okienko.

2ag448p.jpg

Co mam z tym zrobić, w steamie mam opcję Zainstaluj, było graj, ale musiałbym najpierw pobrać całą grę... Da się to jakoś ogarnąć bez ponownego pobierania CS'a?

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Okej, zamek.

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Jak klikniesz zainstaluj wybierz opcję instalacji do folderu gdzie jest już zainstalowany csgo. A problem z vacem jest spowodowany tym ze odpalasz grę przez skrót a nie steama.

graphic.png
Opublikowano

Jak klikniesz zainstaluj wybierz opcję instalacji do folderu gdzie jest już zainstalowany csgo. A problem z vacem jest spowodowany tym ze odpalasz grę przez skrót a nie steama.

Czyli tak - usunąć to co pobrałem, wgrać pliki CS:GO z lapka - kliknąć przez steam - zainstaluj, ścieżkę wybrać .../steam/steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/ 

I co? To pomoże? Przestanie pobierać?

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Pomogło, dziękuje. Close.

Zrobiłem coś źle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...