Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

DzemDzemowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam takie pytanie ukradłem takie konto słabe 11 lvl zęby sie tak pobawić...

Po paru godzinach ten koles mnie straszy policją itp a tu za chwile ban na moje konto z retailem..

Ban jak to ban ale czy mogą mnie namierzyć albo coś w tym stylu?

Opublikowano

Nie jest ze mnie taki eskspert,ale raczej nie ma powodu.Tylu ludzi sobie konta kradnie i nic sie nie dzieje.Co prawda chyba jest taka możliwość ale szczególnie w to wątpie że ktoś ci przyjdzie.Pomyśl logicznie : chciałoby się komuś zasuwać 1000+ km żeby tylko ostrzec i cośtam wypisać? raczej nie.Więc nie martw sie naprawde,a konto mieli prawo ci zbanować.

@up

Powiem ci jedynie coś takiego :Nie odzywaj się jak nie potrafisz...

Fan Battlefield Bad Company 2!

Chcesz pograć? Napisz - 6634424

Dzwoń - szopekxd13

Opublikowano

@UP

LOL

Swieta racja ile to by spraw sie toczylo za takie kadziejstwa nie ma sie czego obawiac

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

Kurwa codename nie spamuj napie...

w tydzien wbiles 100 postów a nic nie wnosisz do tematu...

@Topic

Oni Ci nic nie zrobią śpij spokojnie i ich poprostu olej >_>

Opublikowano

Ban dla tego pana. Za co? Za głupotę. Trzeba być tłukiem żeby bać się policji w takiej sprawie xD

Każdy głupi wie że k2 Networks nie ma siedziby w polsce, a co za tym idzie nie ma jak ustalić wszystkich szczegółów, Pozatym policja jest a) zbyt mało inteligentna nie zna angielskiego c) po co mają brać się za taką sprawę skoro mogą dalej wpierda... pączki ?

Pzdr

prwada

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

zal mi kolesia z klanu ja bym go zaczal tyrac bo mi gowno moze zrobic przez internet

G O W N O P R A W D A

wyroznienie dla ciebie ;)

najlepsze hacki do warrocka jakie kiedykolwiek zrobili!!!! own3d.es hacki do wr specjalnie dla hackusow ;] Devonisher nie ponosi odpowiedzialnosci za ta strone.devonisher s.p z.o.O wszelkie prawa zastrzezone.

Opublikowano
zal mi kolesia z klanu ja bym go zaczal tyrac bo mi gowno moze zrobic przez internet

G O W N O P R A W D A

Wracasz do tematu z ostatnich 5 miesięcy i piszesz jak dziecko i tak rozprzestrzenia się gra warrock na dzieciach którzy kradną konta a później maja pecha...

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Kompa to ci może rozwalic jak byś jakiś pliczek od niego odebrał mogł by byc to wirus co kasuje ci wszystko z dysku ale go nie niszczy a bana dostałeś niesłusznie jeżeli miałes chociaż raz premium wyślij ticketa i ci odbanują

Opublikowano
Kompa to ci może rozwalic jak byś jakiś pliczek od niego odebrał mogł by byc to wirus co kasuje ci wszystko z dysku ale go nie niszczy a bana dostałeś niesłusznie jeżeli miałes chociaż raz premium wyślij ticketa i ci odbanują

Wątpię w to ja miałem 3 prem na starym koncie pisałem cały czas tickety i nic to nie dało.... konto z 34 lvl poszło sie jeb**......

@Topic

Ja do naszej policji nic nie mam ale oni w takiej sprawie nic nie mogą zrobić ^^

Opublikowano

nic mu nie zrobią a jakby co najwyżej zapłacił byś mu lekkie odszkodowanie jeżeli wniósł by pozew do sądu a jak nie to tylko spiszą ;d

Opublikowano
nic mu nie zrobią a jakby co najwyżej zapłacił byś mu lekkie odszkodowanie jeżeli wniósł by pozew do sądu a jak nie to tylko spiszą ;d

Na odszkodowaniu by się nie skończyło pozew w sądzie byłby na 100%...

Zab0l :

To nie zależy od miasta możesz mieszkać np na wsi a obok Ciebie jest Warszawa i masz jednym słowem Wala bo to tak samo jak byś mieszkał w Wawie

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

nic mu nie zrobia (nie masz co po gaciach srac) wez kurwa i zbanuj tego chuja i bedzie po sprawie ja robie tak samo jak mnie ktos wkurwi:)

MaQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...