Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 DH

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. 

1.Wiem że od sezonu 4 nie gram Dh więc może coś się zmieniło . Moje pytanie dlaczego Taeguk a nie zmora uwięzionych ? . Zmora uwiezionych na starcie Ci daje taki sam prawie % obrażen co Taegukiem musisz stakować. Pierwszy raz widzę Łowcę demonów z Taegukiem .

2. Wiem że biżuteria cieżko dropi i nie ma nic od razu.  Pierscionki masz słabe . Pierscienie Twoje powinny mieć "Szanse na krita 6% , Obrażenia od krytyków 50% i Zręczność" to są idealne .

3. Zdecydowanie za Amuletem piekielnego Ognia z Uberów powinieneś się rozejrzeć z pasywką 
4. I tutaj znów nie wiem czy na 4 sezon się coś zmieniło ponieważ Pasywki "perfekcjonista" tyle co grałem DH to nigdy nie używałem . 

Możesz sobie mnie podejrzeć. Nick Demon Huntera nick "Krieyla"

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Demolish666-2297/hero/59054405

Admin Cienia
Opublikowano

Zmora jest na potworki pod ograniczoną kontrola, czyli spowolnieni, ogłuszenie, chyba że powiesz mi coś więcej na ten temat. Dużo lepiej wypada mi teaguek, jak i widuje dobrych dh z tym kamulcem. :) Szansa na crita 42.5%, w ciągu sekundy wygarniam 1.5mld dmga ale człowiek zawsze chce czegoś więcej :P Za amu się rozglądam a uberów nie chciało mi się robić ale widze że będzie trzeba, a co do tej pasywki to używam jej od początku i co do tego narazie nie zamierzam zmieniać bo na przykład nie opłaca mi się dawać na przykład strzelec wyborowy bo siada krit za kritem, ale dzięki. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli grasz w party z ludzmi każdy barbarzyńca,mnich nosi zmore uwiezionych i ten kamień Ci aktywują i jeszcze kamień pomsty ma 20% szansy na ogłuszenie co też aktywuje Ci zmorę uwięzionych . Selekcja Naturalna Ci daje 20% wiecej obrażen od spowolnionych oraz ogłuszonych potworów . Nie wiem jak tam jak chcesz moje krity skakają od 2mld do 3 mld jeśli gram solo . Powodzenia . Jak coś to jeszcze ci napisze co jak .JEśli bedzieszp potrzebował .

Opublikowano

Nie używa się już wartownika. Masz full unhallowed build więc polecam Ci ten build

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UQVSdj!cihR!YcaccY

Oznaczanie możesz zamienić na pułapkę.

Tutaj filmik przedstawiający build, który wysłałem.

https://www.youtube.com/watch?v=ymZX7zt8ZY0

Kolega tam napisał, że zamiast Taeguk, Zmora ja się z tym nie zgadzam. Lepiej Taeguk według mnie. Jakbyś grał na sezonie nie miałbyś tego problemu bo tam zamieniasz na Bane of sticken, ale sezon się konczy nie dlugo.

Nie mam się do czego przyczepić w Twoim buildzie po za pierścieniami, ale wiem jak ciezko trafic. Dex>CHC>CHD>Socket.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...