Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny za PSC

Slowly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

ostatnio znalazłem stronę - csgobox.pl, która oferuje skiny i klucze za psc, tylko dziwi mnie jedna rzecz.

Ceny sa bardzo niskie w porownaniu do innych stron (np. klucze kosztuj 7zl, a na steamie ponad 10zl)

Moje pytanie, czy ktoś korzystal z tej strony i poleca? Chce zrobic wieksze zamowienie na klucze i nwm czy warto.

pozdrawiam

Opublikowano

to są klucze które zapewne uzyskali trejdując się za nie, a klucze schodzą szybko, więc masz chyba odpowiedź na pytanie :D

Opublikowano

Taaa, a za PP ,albo PSC załadować nie można :) Tak samo jak kliknąć na np Pistolety, nie kieruje. Nie działa przekierowanie do reklamacji.

Fake jak nic :)

Opublikowano

wlasnie zamówiłem jeden klucz na probe, oferta przyszla w 10 sekund :p

Taaa, a za PP ,albo PSC załadować nie można :) Tak samo jak kliknąć na np Pistolety, nie kieruje. Nie działa przekierowanie do reklamacji.

Fake jak nic :)

To jak chłopaki i dziewczyny? Ktoś coś jeszcze? :)

Opublikowano

Tak teraz pomyslalem - zakupując jeden klucz tak czy tak są na plusie. Wszystko okaze sie jak ktos kupi (a tak sie kupuje keye) hurtowo. Owalić na 7 zł nie sztuka i nie ma po co, ale na 700zł za 100kluczy juz troche jest

image.png 

Opublikowano

@BennnqU Mi tam wszystko śmiga i działa. Nie jest fake.

/Edit: Po zalogowaniu faktycznie nie przenosi na poszczególne podstrony.

/Edit2: Piszę z nimi na FB i piszą, że mają problem z tymi przekierowaniami i naprawiają to :). Myślę, że to nie jest fake.

/Edit3: Działa strona OP. Na przeglądarce Mozilla polecam. Wszystkie skiny dochodzą w 10 sec. Nie jest fake !!

LQyn8jq.png

Opublikowano

Dla ludzi, którzy mają wątpliwości - spróbowałem i.. działa wszystko jak należy, 10s i masz przedmiot, pozdrawiam :)
Korzystałem z Chroma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...