Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będzie pobierać się tera na NA? Na EU robiło się to dwa dni

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Po tym jak moja kochana gildia "Arcade" na EU się rozpadła, nie chciało mi się grać w TERĘ, więc postanowiłem, że może pobiorę TERĘ NA. Ile będzie mi się około pobierać? EU zostawiłem na 2 dni ;-; Czy muszę najpierw odinstalować TERĘ EU, żeby zainstalować NA? Polecacie w ogóle NA? Jak tam jest? Lepiej? Dużo Polaków?

@Edit

Aaaaaa, no i kiedy mają dodać tą nową postać z rękawicami? 

Opublikowano

Postać dodadzą za 7dni masz kobyłami na stronie napisane, co do pobierania mi się pobierało to ok 5h, oczywiscie nie musisz odinstalowywać EU żeby grać NA ponieważ to są w pewnym sensie całkiem inne gry. Czy dużo Polaków to zależy gdzie na moim serwerze gdy zapytałem na globlau kto jest z Polski (Zapytałem po angielsku wiec mógł ktoś nei zrozumieć) odezwało się 5 osób :)

Na NA jest lepiej ponieważ Update`y wychodzą szybciej a raczej dochodzą szybciej niż do wersji EU, co więcej na NA masz dużo więcej event`ów.

Osobiście polecam Ci bardziej grać na NA. Oczywiście zapewne mniejszy ping będziesz miał na EU ale wątpię, że różnica między 30 a 130 pingu robi taką różnice.

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

Przerzuciłem się niedawno z EU na NA i polecam, o wiele więcej ludzi, ping zbytnio nie przeszkadza. Sama tera NA waży tyle samo co EU, ile będzie się pobierać zależy od Twojego internetu :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...