Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BungeeCord na serwerze - błąd połączenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z bungeecordem jak łącze się z serwerem wyskakuje mi błąd  disconnected with: Kicked whilst connecting to lobby: You are already connected to this server!

Opublikowano

Wyświetla ci się błąd że jesteś już na serwerze tylko nie tym bungeecord ale na tym zwykłym lobby. Jeżeli jesteś pewien że nikogo z takim nickiem nie ma na serwerze to zrestartuj go. Jeżeli jeszcze nie używasz opcji IP Forward to mógł ktoś wejść na serwer nie przez bungee ale normalnie bezpośrednio dlatego na liście serwerów ci się nie wyświetla że ktoś jest na serwerze bo nie bungee ale serwer na który cie przenosi nie chce cię wpuścić.

Opublikowano

Spróbuj nwm na innym nicku może wejść, zrestartować serwery, może spróbuj jak masz do podłączyć inny serwer może ten jest wadliwy, nie wiem musiałbym zobaczyć to.

Opublikowano

Spróbuj nwm na innym nicku może wejść, zrestartować serwery, może spróbuj jak masz do podłączyć inny serwer może ten jest wadliwy, nie wiem musiałbym zobaczyć to.

bo mam na razie podpięte tylko dwa serwery lobby i serwer hc

Opublikowano

Masz włączony ip foroward? Być może ktoś wbił na twój nick lub plugin na logowanie nawala, jeśli masz authme to włącz obsługe bungeecord w configu pluginu

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...