Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Plugin na wymieniarki!

Cellebryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś od razu dodać zablokowanie wymiany ze sobą. Co za problem pobrać gracza p2 a potem porównać z p1?

@antyblezur

Plugin fajny (Polski), lecz mało funkcji. Dodaj handel tylko x kratek od kordynatów spawnu

Opublikowano

Mogłeś od razu dodać zablokowanie wymiany ze sobą. Co za problem pobrać gracza p2 a potem porównać z p1?

@antyblezur

Plugin fajny (Polski), lecz mało funkcji. Dodaj handel tylko x kratek od kordynatów spawnu

jest to zrobione ze do 10 kratek odległości po miedzy graczem co do p2 i p1 musze wlasnie to ogarnoc ale z poczatku nie myslalem o tym :* !

­

Opublikowano

plagiat,

twój:

946651448901902917139.jpeg

oryginalny:

642681448901997917139.jpeg

wcale nie podobny! ;)

zobacz sb ja dzialaja pluginy napewno nie sa to te same bo kodzik jest 100% moj :*

­

Opublikowano

zobacz sb ja dzialaja pluginy napewno nie sa to te same bo kodzik jest 100% moj :*

­

wystarczy mi że kod został skopiowany z innego pluginu, skoro twierdzisz że twój to może mi to udowodnisz? ;)

@OtekPlay już wcześniej to wiedziałem, ale nie chciało mi się szukać tego pluginu więc dałem identyczny kod ale z innym autorem  xD

Opublikowano

Witam!

Karwa, no więc dorzucę tutaj 3 swoje grosze :).

" ja nie rozumeim napisalem plugin ktory jest moj 100% a wy macie jakis problem ! "

To trochę zabrzmiało jak by pisał 12 latek.

Jezeli myslisz ze plugin jest fajny podsylaj pomysly co mozna/moge zrobicdo nastempnej versji pluginu poszukuje ludzi do pomocy!

Jak piszesz temat jakiś ważne dla ciebie albo zbyt nie ważny to pisz z ortografia, a nie bez :).

Co do pluginu jest to plagiat przypadek, że w linię w linię masz to samo?

PS. PLUGIN BARDZO DOBRY 1000/10.

Pozdrawiam Drejkuś! : )

Opublikowano

­

Witam!

Karwa, no więc dorzucę tutaj 3 swoje grosze :).

" ja nie rozumeim napisalem plugin ktory jest moj 100% a wy macie jakis problem ! "

To trochę zabrzmiało jak by pisał 12 latek.

Jezeli myslisz ze plugin jest fajny podsylaj pomysly co mozna/moge zrobicdo nastempnej versji pluginu poszukuje ludzi do pomocy!

Jak piszesz temat jakiś ważne dla ciebie albo zbyt nie ważny to pisz z ortografia, a nie bez :).

Co do pluginu jest to plagiat przypadek, że w linię w linię masz to samo?

PS. PLUGIN BARDZO DOBRY 1000/10.

Pozdrawiam Drejkuś! : )

ignoracja kazdemu dowalasz jeses zalosny :*

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDD

Jak ty nie umiesz spolszczyć nawet Essentials a wrzucasz "własne" pluginy xD

Opublikowano

@Cellebryt 

Jaki cel ma wrzucanie pluginu który nie jest twój ? Chcesz powiększyć swojego 3 cm penisa ? Jeszcze rozumiem wrzucić go na swój serwer z własną nazwą by 8 letnie dzieci dostawały orgazmu że grają na takim zajebistym serwerze ale tutaj fff. Zawijaj swój mandżur z tego forum i wypierdalaj. Bo nie zrobisz sobie dobrej opinii kradnąc czyjeś dzieło.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...