Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kobiety

kampii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie: jakie kobiety podobają wam się najbardziej. Tak jestem ciekawy xD, to mój typ

:e928451f-4246-4e72-898a-829531f7dcd6.jpg

Opublikowano

Inteligentne/kulturalne/ ofc. ładne :D/ aby miały swoje zdanie, ale bez przesady/ bez tony makijażu/niepalące. Wolę rasę białą  :D

Opublikowano

@@KrzywyJP

Rafalala?

Mi najbardziej podobają się niższe ode mnie, naturalne i ani za chude ani za grube oraz bez mega dużych "atutów". Z twarzy to ładne oczy i mały nos.

Opublikowano

Mądre, z charakterem  no i przydało by się żeby ładna była :D Najlepiej brunetka z fajna dupcia i jędrnymi cycuszkami :D 

WWO

Opublikowano

Mądre, z charakterem  no i przydało by się żeby ładna była :D Najlepiej brunetka z fajna dupcia i jędrnymi cycuszkami :D

To ostatnie napewno ;)

Opublikowano

A po drugiej stronie patrzą na $$$, więc jesteśmy kwita :)

To prawda 

Opublikowano

Inteligencja jest czasem wadą i to w c**j, taka zadufana w sobie racjonalistka to nie jest nic fajnego, trust me.

Kolor włosów obojętny, byle nie jakieś zjebane niebieskie Anime. Aby nie była pusta, biust nie za duży, ale nie za mały. Aby pasował do ręki, nie za tłusta, ale aby też nie była anorektyczką. Ciepła, rodzinna, wyrozumiała i zaradna.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Skromne, ciekawe (mogą być również lekko pieprznięte, w pozytywnym sensie a nie "my wariatki ohoh"), niższe, biust nie musi być duży tylko hmm, kształtny (ciężko wyjaśnić o co mi biega), czytająca, niepaląca, szczera i sympatyczna plus podobne zainteresowania a przy tym nieistniejąca patrząc po moich koleżankach :v znam tylko jedna taką ;)

Inteligencja jest czasem wadą i to w c**j, taka zadufana w sobie racjonalistka to nie jest nic fajnego, trust me.

zadufana racjonalistka to bardziej pseudointeligentna pozerka. Inteligencje dziewczyny widac po zachowaniu i sposobie bycia, a nie po tym, że tak twierdzi c:

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...