Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pluginy pod serwer Minecraft.

Diaxower07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do sprzedania parę pluginów do mc. Jest możliwość przetestowania ich na serwerze. Jeżeli chcesz otrzymać screeny bądź przetestować na serwerze to pisz(na pw lub skype)

Kontakt:

- pw forum

Drop:

- Wyłączanie/Włączanie dropu oraz wiadomości. Możliwość wyłączenia lub włączenia dropu stone/cobbla.

- LvL na chacie, (Mogę dopisać jakieś bajery typu chat od 10 lvl, założenie gildii od 30 lvl itp.) *

Jeżeli nie ma pluginu, który Cię zainteresował. Napisz do mnie wraz z informacją funkcji tego pluginu, w szybkim czasie zostanie on napisany :).

- Gui/Chat z menu dropów.

- Statystyki wykopanych diamentów itp. *

- Turbodrop gildyjny,gracza lub eventowy(Wsparcie fg, mogę zrobić pod inne gildie.) *

Cena: +20zł ( w zależności od funkcji)

Jeżeli Ci się nie podoba coś to specjalnie dla Ciebie mogę to usunąć ;).

Różdżka na spawna:

- Używanie różdżki co jakiś czas np co 1min.

- Nie można używać np na terenie innej gildii, w trakcie pvp.

Cena: 10zł.

RandomTP:

- Teleportowanie gracza przy pierwszym wejściu na serwer(cfg).

- Możliwość dodanie itemów do inventory graczy przy teleportacji(Przy pierwszym zalogowaniu, grupowym, jednoosobowym)

- Komenda /button ustaw/usun ( Patrzysz się na guzik).

Cena: //Do ustalenia ;p

Mięsko:

- Komenda /button ustaw/usun/spawn ( Patrzysz się na guzik).

- Możliwość naciśnięcia guzikiem np. raz na 1min.

- Po kliknięciu spawnują się wybrane moby z daną nazwą

- Konfiguracja dropu z danego moba.

Czasowe rangi: *

- Pod pexa/bpexa

Logowanie Premium: *

- bunge (Jak ktoś chce pod spigota to też mogę zrobić)

- Kod captcha, na mapie lub na chacie(w cfg można wyłączyć)

- Komendy administratora.

* - Ta funkcja, potrzebuje zapisywania do bazy danych(w cfg można wybrać mysql, mogę zrobić sqlite itp jak będzie trzeba)

Nie ma pluginu na liście, którego potrzebujesz ? Napisz na pw/skejpie, dogadamy się.

1KOBv.png

Opublikowano

Polecam, zakupiłem parę pluginów, dostałem potem zniżkę, polecam.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Poco kupować jakieś bezsensowne pluginy skoro tego jest pełno w internecie? Równie dobrze mogłeś pobrać jakiś plugin i tylko go zeedytować :) Według mnie jest to nieopłacalne!

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Polecam allegrowicza, dostałem nowy plugin który może będzie w sprzedaży, zobaczycie sami, umie chłopak programować :)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Nie polecam kolegi. Tylko kradnie.

Tak , karolku maska na myhardzie dziala w 100%? , Tak btw polecam Diaxowera , nie kupowalem nic lecz sprzedalem mu exploity

Opublikowano

Ja wiem, Karol Myharda też się fajnie wywalało buźka :*

Fejk sloty dobrze działają ? Bo zdawało mi się, że po wyłączeniu było raptem 19 osób.

SRC dropu: http://scr.hu/1k7b/tazt1

Tak , karolku maska na myhardzie dziala w 100%? , Tak btw polecam Diaxowera , nie kupowalem nic lecz sprzedalem mu exploity

Smieszkuję z Was.

Fejk nie fejk, myharda zjada wasze gówno serwery na śniadanie. :*

Opublikowano

Smieszkuję z Was.

Fejk nie fejk, myharda zjada wasze gówno serwery na śniadanie. :*

No zjada tymi 19 osobami, mimo że nie posiadacie konkurencji(Nie ma żadnego mediumhc w polsce).

Widzę właśnie te gildie 8 osobowe, respect jedna gildia ma 28 os, wow.

+

Karolu myhard to zasługa kamcia, a nie twoja ;* Ty nawet dostępu do maszyny nie masz.

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...