Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

App to protect phone privacy?

ethanleung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyraź swoją kiedykolwiek martwi się o swoją prywatność telefonu zerknął przez waszych rodzin, znajomych, a nawet nieznajomych? Czy coś można zrobić, aby nikt inny nie węszyć wokół telefonu bez "zezwolenie"? No, masz szczęście! Dzisiaj mam zamiar przedstawić Wam wszystkie niesamowite aplikację o nazwie Super AppLock, że może właśnie chronić swoją prywatność telefonu. Muszę szczerze powiedzieć, że to nie jest reklama, bo po prostu pobrać tą aplikację z Google Play na drugi dzień i uważam, że to bardzo praktyczne i przydatne. W związku z tym, chcę dzielić fajny fantastyczną aplikację z wami wszystkimi. Mam zamiar powiedzieć coś o co myślę o tej aplikacji. No to ruszamy.

[Twórca]: IriverPrivacyApps

[Polecam]: ★★★★★ (5 gwiazdek)

[Funkcje]: Darmowe i No-Ad, mały rozmiar, lekkie, piękne tematy, stabilny, materiały google projekt

Różne Tematy wybrać

Super AppLock ma obecnie 30 różnych tematów dla użytkowników. Każdy wspaniały motyw posiada swój unikalny przedmiot. Powinien, jeśli jesteś wielkim fanem sportu, chciałbym polecić Football & Basketball temat:

jeśli mają obsesję na punkcie romansu, szczerze polecam Ci Aurora & Snowsky temat:

a poza Super AppLock zapewnia Christmas motyw dla zbliżających się Świąt

Bez wątpienia znajdziesz taki, który spełni Twoje wymagania.

tumblr_nxy3uoLACK1sxao59o1_540.png

tumblr_nxy3vzamUN1sxao59o1_540.png

Wygodne i łatwe Operate Interfejs

Kiedy po raz pierwszy próbuje tę aplikację, musisz ustawić własne hasło. Super AppLock oferuje dwa różne rodzaje haseł: PIN & Wzorzec odpowiednio. Możesz zmienić każde z nich w kolumnie "Ustawienia". Łatwy w obsłudze!

Jeden z kranu w celu zabezpieczenia plików i aplikacji

Po zakończeniu ustawienia hasła, możesz zablokować wszystkie aplikacje, które mają w Super AppLock. Aplikacje systemowe, takie jak galeria, mediów, kontaktu, rozmowy, SMS, Ustawienia, aparat fotograficzny, notatki, pliki, itp. i zainstalowane aplikacje, takie jak Twitter, Instagram, snapchat, vsco cam, Gmail i gry będą wymienione, więc można umieścić dowolną w tej szafce. W związku z tym, nie ma potrzeby martwić się o swoją prywatność Snooper ciekawski bez Twojej zgody.

Zaawansowane zdjęcia i sklepienie wideo przechowalni

W dzisiejszych czasach ludzie zawsze selfies, zdjęć i pobierz serial telewizyjny, dlatego ich zdjęcia i wideo Galeria jest pełno tych pracowników. Tak, można umieścić je na fotografii i wideo skarbcu i nie pojawi się w galerii w przypadku nie są naruszane przez swoich rodzin, przyjaciół, nawet obcych. Z ochroną Super AppLock, nikt inny, ale można uzyskać dostęp do galerii. A oprócz zdjęć i filmów, plików są zatłoczone w naszym telefonie komórkowym. Nie ma wątpliwości, że mamy kilka dokumentów i wiadomości, że nie chcesz, aby inni zobaczyć, w konsekwencji, przechowalni plików jest bardzo korzystne, aby dobrze chronić nasze pliki. A poza tym, jeśli przeniosę tych dokumentów i notatek na przechowalni plików, to będzie łatwo znaleźć te pliki

Ochrona Advance

Zastanawiasz się, że jeśli ktoś ma odinstalować "Prywatność Lock"? To mój problem też. Ta aplikacja może całkowicie obsługiwać ten problem. Po włączeniu zabezpieczenia przedpola w ustawieniu, nie będzie w stanie zainstalować dowolną aplikację na telefonie z systemem, jedynym sposobem jest wpisać "Prywatność Lock" i zatrzymać Ochrona Advance lub naciśnij przycisk "Odinstaluj" w prywatności listy blokady. Brzmi nieźle?

Z instalacji Super AppLock, nie ma potrzeby martwić się, że wasze rodziny, przyjaciół lub nawet obcych przeglądanie galerię zdjęć, wiadomości lub snoop wokół osobistych pracowników. Super AppLock, twój milczy opiekunem, może zachować wścibskich oczu od telefonu, w ten sposób, że może zabezpieczyć swoje pliki i aplikacje, cały i zdrowy. Jeśli okaże się to praktyczne i przydatne po mojej rekomendacji, nie wahaj się go pobrać z Google Play. Super AppLock, jesteś tego warta!

Opublikowano

Ogólnie to daje Ci 24 godziny na poprawienie tekstu, bo to co tu jest nadaje się jedynie na wrzucenie do kosza. Jeśli nie poprawisz to laduje tam, według mojej obietnicy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jak obiecywałem tak robię - temat bezużyteczny, przekopiowany po prostu ze sklepu. Kosz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...