Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dr.Mundo i Soraka

GimliSynGloina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soraka przy nowej masterce leczy bardzo mocno z delay'em 2s, a Mundo jest po prostu za silny. Sam nim gram, jeśli tylko mogę. Team musi mieć totalnego raka i każdy chociaż 0/8 żeby to przegrać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Sam rozegrałem wczoraj z 15 rankedów i faktycznie oni są częstymi pickami w gold<->platyna, ale jax najbardziej mnie wkurwi@ bo nie mam jak go skontrować, ale early ma słabe więc mozna go gnoić, a przeciwko mundo to mogę powiedzieć tyle że grałem nim w s3 i s4 bo wybijałem się z broznu, ale teraz jest jeszcze lepszy i nie wiem jak go skontrować, teraz prędzej na jungle będzie chodził więc mozna spróbować wywolać u niego rage quite xD zabiając na jungli. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Szczerze mówiąc to dużo zmieniły masterki jeżeli chodzi o Sorake, a sam Mundo dostał dosyć silnego buffa na E oraz W. Jest również masterka, która zwiększa shieldy, heale itd o 8%, co można potraktować jako kolejny buff dla niego. Ogólnie te postacie są trochę broken teraz.

Opublikowano

­Soraka przy nowych masterkach jest bardzo silna, dlatego też bedzie jej lekki nerf w kolejnym patchu. Generalnie nowe masterki narobiły namieszania, przez co Mundo wrócił do mety.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Soraka przy nowych masterkach jest bardzo silna, dlatego też bedzie jej lekki nerf w kolejnym patchu. Generalnie nowe masterki narobiły namieszania, przez co Mundo wrócił do mety.

Czy ten nerf jest gdzieś potwierdzony oficjalnie?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@LittleBlack

Tak, maja byc nerfy glownie na koszty leczenia i bodajze chyba bazowe, ale nie jestem pewien, zawsze mozesz na pbe sprawdzic co sie dzieje i czego moznabyloby sie spodziewac

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­

Czy ten nerf jest gdzieś potwierdzony oficjalnie?

Tak, już od dawna.

Będzie zwiększony koszt leczenia, etc. Dodatkowo nerf na q, bo zasięg będzie zmniejszony z bodajże 950 do 800.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

"Dekret wladcy piorunów" jest OP na jaxie, co 3 ataki/umiejetnosci bije tym piorunem, 2 aa w miniona i 3 aa z wlaczonym w w enemy. 1 - pasywka z r 2 - w 3 - aa W sumie b. duzy DPS wchodzi bo 3 rozne zrodla obrazen w tym samym momencie + ta masterka to 4

Opublikowano

Dr.Mundo na PBE dostał takiego nerfa:

Dr. Mundo

Infected Cleaver (Q) 
        Max damage to monsters  300/350/400/450/500
        Current health damage changed to 15/17.5/20/22.5/25% from 15/18/21/23/25%
    Masochism (E) 
        Maximum health scaling is now 3/3.5/4/4.5/5% from 5% at all ranks
        No longer applies extra damage to towers.

Źródło:

http://www.surrenderat20.net/2015/11/1124-pbe-update.html

Ogólnie to nerfią mu tylko early, ale late pozostaje bez zmian.

Opublikowano

Dzięki nowym masterkom postacie te są bardzo dobre.

W sumie jakby popatrzeć to ładnie ze sobą kooperują. Mundo traci hp, Soraka go może odleczać, dobra rozkmina ;d­

Opublikowano

Mundo po buffach zyskał troszkę w oczach graczy i na sile, pooglądaj sobie poradnik nervariena na jego temat. A soraka chyba z nowymi masterkami ciśnie.

Opublikowano

Mundo może stackować sobie hp masterką (max 300 bonusowego) i ogólnie jest teraz meta pickiem bo całkiem nieźle działa vs adc.

Soraka jest silna dzięki nowym masterkom, które zwiększają jej heal.

giphy.gif

Opublikowano

­Sraka dzięki masterkom dodaje +300 hp co 3/4 sekundy na wymaxowanym W.

Mundo spami co chwile Q oraz ma co 40 sekund R. Składasz go pod tanka i koniec gry ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Soraka była już wcześniej banowana w +d5

Teraz leczy jak szalona + większy heal + armor i mr

Mundo:

riot zrobił z niego full tanka który zadaje obrażenia jakby miał 3 przedmioty pod dmg

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...