Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się zablokować konto Steam?

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś zablokować konto steam ?

Załóżmy, że ktoś włamał mi się na konto (ja w porę się orientuję) i chce ochronić swoje skiny i to by nie mógł zmienić hasła, itp.

Opublikowano

Jeżeli masz włączony Steam Guard to nic Ci nie ukradną ani nie zmienią hasła, nawet mając dostęp do Twojego konta ;)

Opublikowano

@Ne0x Je**** się w łeb. Super duper poradnik by me http://www.mpcforum.pl/topic/1477283-jak-zabezpieczyć-konto-przed-włamaniem/jak włączasz tą funkcję to masz napisane co ci to zablokuje (market chyba trady itd)

W czym leży Twój problem? Jeżeli ma włączony Steam Guard to przy próbie wysłania skinów na inne konto ktoś musiałby wpisać kod, który przyjdzie na jego email, przy zmianie hasła też.

Opublikowano

W czym leży Twój problem? Jeżeli ma włączony Steam Guard to przy próbie wysłania skinów na inne konto ktoś musiałby wpisać kod, który przyjdzie na jego email, przy zmianie hasła też.

Ale może sobie zmienić email, kod przyjdzie na mail ten który chce sobie zmienić, a jak zmieni to może sobie hasło zmienić. Jaki kod podczas wymiany? Rozjebałeś kompletnie, przy nowym komputerze dostajesz tylko bloka na 7 dni na trade

76561197963952284.png

Opublikowano

Ale może sobie zmienić email, kod przyjdzie na mail ten który chce sobie zmienić, a jak zmieni to może sobie hasło zmienić. Jaki kod podczas wymiany? Rozjebałeś kompletnie, przy nowym komputerze dostajesz tylko bloka na 7 dni na trade

Chyba jesteś mało doinformowany ;) Przy zmianie maila też trzeba podać kod.

Opublikowano

Na komórce mozesz sobie appke pobrac i wtedy musisz wpisywac akceptowac wszystko z komórki bo nic inaczej nie zrobisz bez komorki

Zgubi telefon i po steamie xD Mój kolega rozwalił telefon i teraz stracił cyrexa ze stattrakiem :P

Opublikowano

Zgubi telefon i po steamie xD Mój kolega rozwalił telefon i teraz stracił cyrexa ze stattrakiem :P

Skoro go rozwalił to jeszcze miał karte sim + Jeszcze jak ma mix/abonament może dorobić sobie kartę.

Trzeba sobie kod zapisać który podany jest na początku i zgubi to piszę się do steam i usuną nr. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...