Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić teraz CS?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5.49 to 30zł PSC wiec jezeli znajdziesz kupca to na jednym koncie jestes 20zł w przód, tylko nie wiem czy znajdziesz tego kupca, bo na allegro m.in są dostepne konta spokojnie po 30zł

image.png 

Opublikowano

5.49 to 30zł PSC wiec jezeli znajdziesz kupca to na jednym koncie jestes 20zł w przód, tylko nie wiem czy znajdziesz tego kupca, bo na allegro m.in są dostepne konta spokojnie po 30zł

DMG po 35 mi zeszło, więc zakładam że jakieś orzełki w laurach zejdą za 40/45. To już i tak 10/15zł na plusie :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

DMG po 35 mi zeszło, więc zakładam że jakieś orzełki w laurach zejdą za 40/45. To już i tak 10/15zł na plusie :)

Global na allegro chodzi po 50 zł :)

@ top

Jak chcesz, ale mądry człowiek kupi sobie konto z allegro za ~20-25 zł.

Jeżeli wiesz, że na 100% ktoś weźmie to kupuj.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Takie konta kupują tylko cziterzy. Normalne osoby kupią gifta/klucz zeby dodac do swojego konta.

Nie zawsze kupują cziterzy, może ktoś chce mieć odblokowany rynek, a przy zakupie gifta nie będzie ono dostępne.

­

Opublikowano

Kupiłem gifta i poczekam aż promocja minie bo po niej napewno ceny pójdą w górę. Jak ktoś jest zainteresowany giftem to pisać. Cena do uzgodnienia albo w skinach

CLOSE

Opublikowano

Beka ze w dzisiejszych czasach kotno z silver 1 jest wiecej warte niz konto z globalem

silver 1 - z 100zl

global - 50-70zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...