Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modem Pirate Ship Wars

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem na tym modzie otóż gdy wchodze do gry jestem na statku wszystkie postacie ruszają się ale nie poruszają nogami , rękami niczym  to by było okej dało by sie grać gdy nie to że trudno mi się poruszać na statku gdy on płynie ciągnie mnie do tyłu czy też blokuje i wypadam poza statke po drabinie nie da się potem wejść bo spadam ... + lagi są czy to też dlatego że czegoś nie mam ? sciągnąłem wszystko od kajar9 ale nic to nie dało do tej gry ;/ prosze o pomoc.

http://scr.hu/3xur/grbkn

Tak to mniej więcej wygląda tylko że wszystko jest proste tutaj nie bo to jest ciało martwe już

Opublikowano

Lagi są od severa, a to ci się ścina to prop w kształcie statku (source ma takie bugi)

te ścinki możesz zauważyć na każdym propie, zrób sobie łódkę (po spawaj kilka propów do siebie) i postaw ją na wodzie, jak nanią wejdziesz to będziesz miał ten sam efekt jak na PSW 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...