Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrent - nie chodzi o piracenie.

BlackXF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam torrenta w którym jest możliwość zablokowania (albo ograniczenia do 1kb/s)  uploadu plików, przez torrenty pobieram pliki które są legalne tj. gry mmorpg, ale po prostu czułbym się pewniej gdybym pliku nie udostępniał, ostatnio dużo się słyszy o Copyright trollingu który jest notabene nieetyczny i polega na wyłudzaniu, więc bardzo nie chciałbym dostać takiego pisma, wolę całkowicie wyeliminować prawdopodobieństwo, szczególnie że już miałem do czynienia z firmą o nazwie "pobieraczek", pewnie większość userów wie o co chodzi.

Wiem że mpc forum jest szczególnie uczulone na torrenty, więc jeśli temat jednak jest niezgodny z regulaminem, to dajcie tyle punktów ile się należy i zróbcie z tematem to co trzeba.

Pozdro

Opublikowano

nie zrobisz, próbowałem over 9000 sposobów.

takimi sposobami zablokujesz sobie pobieranie.

a udostępnianie nawet 1kb/s to i tak udostępnianie.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Wystarczy ustawić by kończył udostępnianie po ściągnięciu 100% pliku , zresztą nie problem ustawić też 0 slotów na udostępnianie i limit  transferu 1 kb/s , uTorrent w każdym bądź razie tak ma i ściąga mi cały czas. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wystarczy ustawić by kończył udostępnianie po ściągnięciu 100% pliku , zresztą nie problem ustawić też 0 slotów na udostępnianie i limit  transferu 1 kb/s , uTorrent w każdym bądź razie tak ma i ściąga mi cały czas. 

Do niedawna też używałem uTorrenta, ale ostatnimi czasy nie chciał mi działać, tzn niby się włączył ale cały czas był brak odpowiedzi.

Spróbuje reinstall zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...