Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-## Moje przerobione skrypty ##-

ZombieMc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZombieMc przecież te skrypty nie są twoje tylko z paczek topharda, Fruziaczka, Kuksa i innych pozdro 

Te skrypty to jedno wielkie gówno a zwłaszcza Antybot (w skrypcie antybot hahaha) wiadomo że będzie lagował serwer przy dobrym puszczaniu botów na serwer....

A co do skryptu na AntyUczieczke to jest plugin CombatLog o wiele lepszy plugin niż to gówno :)

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZombieMc przecież te skrypty nie są twoje tylko z paczek topharda, Fruziaczka, Kuksa i innych pozdro 

Te skrypty to jedno wielkie gówno a zwłaszcza Antybot (w skrypcie antybot hahaha) wiadomo że będzie lagował serwer przy dobrym puszczaniu botów na serwer....

A co do skryptu na AntyUczieczke to jest plugin CombatLog o wiele lepszy plugin niż to gówno :)

Na początku poradnika zaznaczyłem, że skrypty pochodzą z innych źródeł i zawierają prawa autorskie.

@gornie12 dzieciaku. Naucz sie czytać

#You really silver!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZombieMc to po c***a je idioto dodajesz na forum???

@AntyWarn 

Słabe skrypty i ten skrypt na AntyBot 1/10 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 A tak wgl to czemu ty nam Zabraniasz i zezwalasz na dane rzeczy skoro to nie są twoje skrypty -_- Wypominasz innym na forum a sam to robisz... 

O

/V\

/''\

Opublikowano

---

Aha:

"Moje przerobione skrypty" - Zaden z podanych skryptow nie jest twojego autorstwa.

"Zabraniam: ..." - Dlaczego zabraniasz tego skoro sam tego nie przestrzegasz?

"Masz czas wbij na... gowno" - W dodatku podtekst reklamowy wiec napewno bedzie warn :)

Opublikowano

Już przerobiłem sobie 5 z tych skryptów pozmieniałem 90% zawartości ;)

Po co dajesz "Zabraniam" jak to jest zwyczajne "podszywanie" się pod kogoś kto umie pisać skrypty

Zmienisz parę linijek i co ?

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...