Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Co myślicie o takim świątecznym pluginie na święta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pomysł na świąteczny plugin

można tam wgrywać piosenki świąteczne oraz disco polo itd..

i puszczać go w dragon pasku

Nwm czy jest taka opcja

Przy okazji poszukuje Technika na serwer HardCore

Proszę o odpowiedzi!

Opublikowano

chcesz puszczac muzyke w boss barze ??? wot m8 ??? piosenki da sie tylko w .midi czyli dzwiek fortepianu/pianina czy innego gowna klawiszowego 

btw pisz na pw.

Opublikowano

Fajny pomysł, coś jak ts3 bot, wątpie, że to napiszesz, ale życzę powodzenia :). Jak napiszesz spory szacun dla Cb.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Fajny pomysł, coś jak ts3 bot, wątpie, że to napiszesz, ale życzę powodzenia :). Jak napiszesz spory szacun dla Cb.

Widziałem taką​ opcję i chyba nie jest to jakoś specjalnie trudne do napisania. W barze rozumiem, że chcesz wyświetlać nazwę i czas zmiany piosenki? :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

tylko wiesz żeby puścić taką piosenke to gracze muszą sciągnać specjalnie zrobione txt pack inaczej nie będą tego słyszęć xD

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Nie da się tego zrobić bez ingerencji plików od str. gracza tak jak ktoś wyżej napisał gracz musi posiadać paczkę z tymi nutami. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

@Mateusz90122 opcja taka istnieje. Taa już wierze, że tobie sie uda.

@ZombieMc 

Ty pseudo "skrypterze" stąd wyjdź :) Wypowiadasz się jak jakiś pro hardkorowy koxu a prostego skryptu nie potrafisz napisać [*] dla ciebie :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...