Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Kupno

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałem sobie kupić Fifę 15 na g2a za 40zł (opłata za ochronę + kod -1zł + dodatkowe koszty za PayPala). I dodatkowo +/- 100k coinsów na skład. Jak długo będą jeszcze działały serwery? Nie chcę wydawać na nową fifę kasy, ponieważ uczę się dopiero grać i z drugiej strony wolę zainwestować jeszcze w pada bo obecnie gram na klawiaturze. Ogólnie opłaca się kupować 15 czy jednak same plusy są 16 i wszystko skłania się ku niej?

Opublikowano

Fifa 15 - 40zł + kontroler = +/- 150zł

Fifa 16 - 140zł + kontroler = +/- 250zł :D

Jest nadzieja, że będzie jakaś promocja na fifę do świąt?

Opublikowano

Fifa 15 - 40zł + kontroler = +/- 150zł

Fifa 16 - 140zł + kontroler = +/- 250zł :D

Jest nadzieja, że będzie jakaś promocja na fifę do świąt?

Nikłe, ale możesz poszukać jakiś ofert na allegro ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie chcę ryzykować, a teraz idą święta to ludzie lubią naciągać :) Chyba, że sobie odpuszczę na razie kontroler, a za jakiś czas dokupię. Tylko nie wiem jak to będzie wyglądało granie przeciwko graczom którzy wykorzystuję triki. Co do pada, bo opinie są 50/50. Lepszy jest pad od x360 czy F310? Grałem na padzie od x'klocka i od ps3. Wrażenia? Te same.

Opublikowano

Nie chcę ryzykować, a teraz idą święta to ludzie lubią naciągać :) Chyba, że sobie odpuszczę na razie kontroler, a za jakiś czas dokupię. Tylko nie wiem jak to będzie wyglądało granie przeciwko graczom którzy wykorzystuję triki. Co do pada, bo opinie są 50/50. Lepszy jest pad od x360 czy F310? Grałem na padzie od x'klocka i od ps3. Wrażenia? Te same.

Ja nie dałbym rady krać na klawiaturze, na padzie wszystko chodzi lekko i przyjemnie a dodatkowo tricki się super robi :P

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Widzisz, a ja martwię się, że ciężko mi będzie się nauczyć tricków na padzie, sama płynność itp. Ogólnie nie umiem na klawiaturze ze względu na daleki odstęp od pozostałego sterowania, ani nie zagłębiałem się w tym temacie, ponieważ i tak gram z komputerem. Mogę się spytać na jakim kontrolerze grasz? I co powiesz o tanich padach +/- 50pln

Opublikowano

Na Origin jest teraz promocja, 120 zł za fifę ze 150 :P wiec moim zdaniem się opłaca.. lecz na świeta na pewno dadzą jeszcze taka promocje, może będzie ona większa więc możesz poczekać.. a jak nie to pozostaje Allegro :P

A co do padów 50 zł to ja bym się w nie nie pchał, są słabe.. tzn - szybko się psują :P miałem 3 podróbki tracera, wyglądem przypominały te pady od PS3 - fajnie się na nich grało no ale są wadliwe.. :D za te 3 pady miałbym jeden porządny z XBOX'a 360 i już na drugiego bym zbierał :D także polecam z mojej strony pada z Xbox360 bo pad z PS3 jest lipny podłaczając do kompa, ja musiałem cały czas go konfigurować, tzn co reset kompa aby działał :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Widzisz, a ja martwię się, że ciężko mi będzie się nauczyć tricków na padzie, sama płynność itp. Ogólnie nie umiem na klawiaturze ze względu na daleki odstęp od pozostałego sterowania, ani nie zagłębiałem się w tym temacie, ponieważ i tak gram z komputerem. Mogę się spytać na jakim kontrolerze grasz? I co powiesz o tanich padach +/- 50pln

Niestety z padami nie mam dużej styczności, gdyż korzystam z xone a tam jak wiadomo jest jeden pad ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...