Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Diwang

Silvermoons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z serwerem Diwang2.

Oto Screen z próby logowania :

20100517140412.png

KLIK

Taki sam komunikat wyskakuje za każdym razem jak próbuję wejść przez ich klienta , działa mi tylko na spolszczeniu...

Próbowałem ich loadera (1 ze strony download) to wyskakuje mi "Can't open file."

Gdy wpisuję ich ip w klienta Deathlongju jest błąd podczas , na kliencie sd longju to samo .

Próbowałem tego loadera na kliencie CSYT2 to samo ...

Pomocy ! Będą 5* i +.

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Nie możliwe , że złe passy , przed chwilą konto robiłem ...

Ściągnałem ich klienta ze strony , tam nie ma mc.txt itp. więc nigdzie nic nie mogłem zmienić :/

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Opublikowano

Jest jeszcze 1 sposób

Login + Hasło : min 7 znaków bez cyfr i małymi literami

Na 1 privie tak było więc może i tu zadziała ;>

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

login mam 9 znaków , hasło 11...

Nie wiem co się dzieje , ale na spol mi działa , a chciałbym widzieć epiki itp...

— Paulo Coelho

Opublikowano

To co mam zrobić , poza tym mi nie działa ich KLIENT a nie ma tam mc.. :/

— Paulo Coelho

Opublikowano

No to zacznijmy od tego, ich client sie nazywa FreeWorld5, to jest client innego servera. Sciagnij Launchera (zajmuje podajrze 13 mb, 1 plik zapakowany w .rar) ze strony diwangu i zmien jego nazwe z takich kwadratow na np. diwang2. jak uruchomisz powinien wyskoczyć taki wojownik z mieczem ;] Bedzie działało na 100%

pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tez miałem z tym problem ^^

Wystarczy ta ikonkę (co wyskakuje "Can't open file" ) zmienię na np Diwang.exe wyskoczy okienko z tym wojem i to kółeczko pod nim klikasz i powinno być OK

;] jeśli to jeszcze aktualne to życzę miłej gry! ;]

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...