Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mody do wot 9.12

Kandid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nigdy nie korzystałem z modów jednak ostatnio na yt trafiłem na film gdzie gość ma takie mody pokazywały one czułe punkty silnik załogę itd szukałem po necie i znalazłem tego trochę wszystko robiłem tak jak pisało ale to nie działało lub działało tylko na niektóre czołgi może ktoś mi krok po kroku napisać jak wgrać taki mod żeby działał na wszystkie czołgi i skąd go pobrać bo ja jestem chyba na to za głupi ^.-

Opublikowano

tak jak ostatnio tylko na jednym czołgu który mam w garażu widzę te słabe pkt reszta nie ma na sobie tych łatek z silnikiem itd  brak skan

pobrałem i wrzuciłem i dupa zbita jak nie działało tak nie działa mam tylko jakieś pierdoły w menu które mi pokazują która jest godzina całkowicie zbędne a mody pokazuje mi tylko na czołgu AMX 38 3 tier na kw-1 nic nie mam tak samo jak t-34 stuG 3 Ausf.G t-40  wchodze w bitwe i nic zero 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...