Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SA:MP - problem

Elnath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam problem z SAMP-em.Włanczam program wyświetlają mi sie servery podłączam sie do jakiegoś (i tu problem) daje connect łączy nie z serverem i nagle pokazuje mi się pulpit czekam chwile i nic sie nie dzieje i tak dzieje sie cały czas.

proszę o pomoc

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Ja mam tak samo włączam samp szukam jakiegoś servera daje conect i co sie dzieje? nic, nic sie nie robi, jak bym miał już połączenie z jakimś innym serverem Help! pliss!!!

Próbowałem sposobu co pisał iceman, ale to samo, aha ułatwienie : tak się dzieje tylko w wersji 2.2 i 2.3 w innych nie wiem ale w wersji v0.1b jest normalnie

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Więc tak :

Zapewne kiedy kiedyś odinstalowywałeś GTA SA zostawiałeś wszystkie save...

I teraz tak : Wchdozisz w Moje Dokumenty/GTA SA User Files i kasujesz ten zały folder...

Odlistaluj gre i ponownie zainstaluj...u mnie działa

schodek.gif

Najpierw strzelamy...potem pytamy...!!!

schodek.gif

500_599.gif500_599.gif500_599.gif500_599.gif500_599.gif500_599.gif

schodek.gif

Harold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gifHarold_maly.gif

schodek.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Więc tak :

Zapewne kiedy kiedyś odinstalowywałeś GTA SA zostawiałeś wszystkie save...

I teraz tak : Wchdozisz w Moje Dokumenty/GTA SA User Files i kasujesz ten zały folder...

Odlistaluj gre i ponownie zainstaluj...u mnie działa

sorry, że odświeżam, ale nie będę zakładał nowego tematu, więc piszę tutaj.

Mam podobny problem co moi poprzednicy, ale jak zainstaluje gta i mp to zagram kilka razy, ale po pewnym czasie ( czyt. dzień lub dwa) próbuje wejść na serwer i nic się nie dzieje ;/ nie wiem dlaczego co jakiś czas psuje się gta... przecież nie będę co dwa dni instalował od nowa...

jakieś sugestie co może mi pomóc?

usunieta by MIKE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...