Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V: Problemy z połączeniem - jestem samemu w sesji

Edek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem gta v w wersji pudełkowej. Zainstalowałem wszystkie płyty bez żadnego problemu. Lancher Social Club (58mb ) również pobrał się bez żadnego problemu. Jednak podczas pobierania około 7gb updatów, nastąpił problem. Prędkość pobierania wynosi na początku 300kb/s a później spada do 60kb/s. Rozlaczala z serwerami pobierania i tak wkółko nie pobierając żadnych plików. Przeszukałem fora i znalazłem 5gb patchu, który można szybko pobrać. Dodałem go do folderu z gta i Lancher ma pełnym łączu pobrał mi 400mb patcha. Gra zadziałała bez problemu. Po włączeniu GTA Online rozpoczęło się tworzenie postaci, ale pierwszy wyścig w samouczku był dziwny, tak jak reszta misji. Okazało się, że robiłem je sam. Sprawdziłem ile osób znajduje się na serwerze i byłem też sam. Przy każdym wejściu w online jestem sam w sesji. Próbowałem otwarcia portu, nie działa, Vpn też nie dziala, dołączanie do ekipy też nie (pisze ze nie ma graczy z ekipy z odpowiednia wersja gry). Nie wiem co więcej zrobić. Czy jest to wina ściągniętego patcha 5gb przez co online gram sam? Proszę o szybką pomoc.

* Socialclub zapisało mi postać i są statystyki dostępne jej statystyki *

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Opublikowano

Udało mi się uruchomić szybkie pobieranie. Zmieniłem serwer DNS. Leci teraz 600kb/s raczej teraz szybko poleci. Postaram się zrobić filmik jak to wszystko zrobić. Mam nadzieję że Gta Online zadziała do czasu zainstalowania gry i sprawdzenia zostawiam temat otwarty.

Last EDIT: Działa wszystko :) wystarczyło zmienić DNS. Temat do zamknięcia.

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...