Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyska o WoWp

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WG spisało tą grę już na straty, łącznie ma koło 10k aktywnych graczy, gdzie W WoT liczy się to w milionach ;x. Myślę, że powinni tworzyć tą grę od nowa, zmieniając mechanikę i wiele innych rzeczy. 

Opublikowano

To chyba mówi samo za siebie. 

7139814488032501114786.jpeg

Nie podaje serwera RU, na którym jest zawsze najwięcej.

Opublikowano

Gra słaba z WT nie ma szans bo niszczy ją podczas logowania. Nic mi się nie podoba w niej, no może przyzwyczajenia z WOT'a, że wiem o co biega. Gra nadaje się na śmietnik.

Opublikowano

Ja powiem tak, grałem za czasów jej premiery gdzie ludzi zawsze było najwięcej teraz chyba znowu sobie grę pobiorę i zobaczę co tam się dzieje ale mam mieszane uczucia co do tego :X.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Gra słaba z WT nie ma szans bo niszczy ją podczas logowania. Nic mi się nie podoba w niej, no może przyzwyczajenia z WOT'a, że wiem o co biega. Gra nadaje się na śmietnik.

Przesadzasz. WT jest również bardzo słabą grą, WoWp jest bardziej arcadowy.

Ja powiem tak, grałem za czasów jej premiery gdzie ludzi zawsze było najwięcej teraz chyba znowu sobie grę pobiorę i zobaczę co tam się dzieje ale mam mieszane uczucia co do tego :X.

Ja grałem jakiś czas temu i nie jest źle.

PS za niecały tydzień startuje spora seria konkursów w grach WG, będzie okazja do pobrania WoWp i WoWs ;)

Opublikowano

Przesadzasz. WT jest również bardzo słabą grą, WoWp jest bardziej arcadowy.

Ja grałem jakiś czas temu i nie jest źle.

PS za niecały tydzień startuje spora seria konkursów w grach WG, będzie okazja do pobrania WoWp i WoWs ;)

Dla mnie Wowp jest cienki kopia wota tylko, że w powietrzu. WT(samoloty) jest dla mnie dużo fajniejszy, pod względem graficznym jak i samą rozgrywką bez punktów życia jak w WG grach, realistyczne zachowanie itd. ma trochę wad, ale nie jest tak marny jak konkurencja. Masz swoje zdanie ja mam swoje i jego nie zmienię :) do gry tej gry nie wrócę szkoda GB na dysku.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Myślę że gdyby WG połączyło to grę z WOTEM ( nie chodzi mi tutaj o czołgi i samoloty razem na polu bitwy) tylko o to żeby gra miała wspólny launcher to może była by szansa na popularność. Obecnie nie ma co na to liczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...