Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Kasa od cheatera, co robić? dostanę bana?

ProExtremePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem dzisiaj od cheatera 1,3 mln.

Nie pamiętam jego nicku, a gotówkę nadal mam, nie wpłacałem do banku.

Co mam zrobić?

Czy grozi mi za to ban?

Co mam zrobić z tymi pieniędzmi jeśli Rockstar ich nie usunie?

Opublikowano

­Tak, możesz zostać za to zbanowany. Zrób zrzut ekranu, gdy sprawdzasz konto bankowe. Następnie skontaktuj się z supportem, wrzuć zdjęcie, przedstaw sytuacje i napisz ile dostałeś pieniędzy.

Opublikowano

Zazwyczaj jedynym wyrokiem jest reset, obejmujący wyłącznie $$$ i RP, dlatego polecam wykupić wszystko co najdroższe - tego nie zresetują. Kupujesz i ulepszasz 30 T20. Po resecie (o ile takowy nastąpi) wystarczy, że je sprzedasz i masz ponad 30 milinów. Tak samo robisz z ciuchami, Pegasusem itp. (tyle, żę ich nie sprzedajesz)

Nawiasem, obserwuję kilku graczy z podejrzanie wysoką ilością gotówki od sporego okresu czasu i bana ani widu, ani słychu. Resetu tak samo. 

Opublikowano

Zazwyczaj jedynym wyrokiem jest reset, obejmujący wyłącznie $$$ i RP, dlatego polecam wykupić wszystko co najdroższe - tego nie zresetują. Kupujesz i ulepszasz 30 T20. Po resecie (o ile takowy nastąpi) wystarczy, że je sprzedasz i masz ponad 30 milinów. Tak samo robisz z ciuchami, Pegasusem itp. (tyle, żę ich nie sprzedajesz)

Nawiasem, obserwuję kilku graczy z podejrzanie wysoką ilością gotówki od sporego okresu czasu i bana ani widu, ani słychu. Resetu tak samo. 

Czyli nie kupować domu, tylko garaż i auta?

Opublikowano

Czyli nie kupować domu, tylko garaż i auta?

Mieszkań chyba można mieć maksymalnie dwa, dlatego lepszym wyjściem będą garaże. Samoloty, helikoptery, łodzie, ciuchy - kup wszystko, co się da. Ile w ogóle masz kasy?

Napisał 1,3 mln

Nie doczytałem. 

W takim wypadku, nawet się nie przejmuj. Rockstar sam z siebie nie weryfikuje tego, w jaki sposób zdobyłeś tak małe ilości gotówki. Dopiero podejrzane ilości (statystyki, kasa, RP), które są niemożliwe do osiągnięcia są sprawdzane.

Opublikowano

@ProExtremePL Jeśli jednak chcesz skontaktować się z supportem, zrób to tutaj. Logujesz się i wysyłasz zgłoszenie do Rockstara. Na zdjęciu zamieść jakiś losowy SS z gry w którym pokazujesz ilość swojej gotówki. 

@KrzywyJP W pecetowej wersji można mieć maksymalnie 4 mieszkania. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...