Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać rodziców do ASG?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 14 lat i chciałbym chociaż spróbować ,,zagrać", lecz moja mama nie jest zbytnio tym zachwycona (lecz i tak będzie narzekała że siedzę przed komputerem) moim pomysłem, a jakbym spróbował - nie wydam w ciemno 120 zł, ponieważ jeśli mi się nie spodoba, to nie będę ,,grał". Z góry dziękuje za pomoc.

PS Przepraszam że jest tak chaotycznie napisane.

Opublikowano

Witam, mam 14 lat i chciałbym chociaż spróbować ,,zagrać", lecz moja mama nie jest zbytnio tym zachwycona (lecz i tak będzie narzekała że siedzę przed komputerem) moim pomysłem, a jakbym spróbował - nie wydam w ciemno 120 zł, ponieważ jeśli mi się nie spodoba, to nie będę ,,grał". Z góry dziękuje za pomoc.

PS Przepraszam że jest tak chaotycznie napisane.

Truj jej tak długo aż sie zgodzi

PS: Paintball lepszy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Truj jej tak długo aż sie zgodzi

PS: Paintball lepszy

Paintball = brudne ciuchy, koszty itp. :v

ASG = fajne ciuchy, ,,małe" koszty (jeśli nie chce się kupować nowych rzeczy) :v

Opublikowano

Paintball = brudne ciuchy, koszty itp. :v

ASG = fajne ciuchy, ,,małe" koszty (jeśli nie chce się kupować nowych rzeczy) :v

za 120 zl kupisz replike z 90 fps ktora strzela na 10 metrow i kulka spada, albo jakis postolecik z ktorym duzo nie powojujesz. Dobry karabin na start to kwota ok. 300 zl i w gore, zdazaja sie dobre uzywane w nizszej cenie ale rzadko.

Opublikowano

Masz średnią chociaż powyżej 4.5 u mnie jeśli dobrze się uczyłem to zawsze jakaś forma nagrody była(mimo, że uczyłem się dla siebie)? Jak się słabo uczysz to też bym Ci nie pozwolił i lepiej się ciesz, że na PC możesz grać. Jeśli masz kolegów/wujka/ciocie/babcie czy kogoś kto siedzi w temacie ASG to niech Ci  pożyczy sprzęt, który mu nie potrzebny, a Ty obczaisz jak się gra. Jeśli nie masz nic z powyższych to nie widzę innych opcji bo siłą jej nie zmusisz, chyba, że jeszcze zarobisz sobie sam te 120+zł.

Opublikowano

ASG dużo lepsze od paintballa, wygląda realistycznie i w ogóle. A boli jak się dostanie kulką :v z Takiej Mki customowej 400+fpsów po kulce w brzuch padłem na kolana :D

zy95qg.png

Opublikowano

Masz średnią chociaż powyżej 4.5 u mnie jeśli dobrze się uczyłem to zawsze jakaś forma nagrody była(mimo, że uczyłem się dla siebie)? Jak się słabo uczysz to też bym Ci nie pozwolił i lepiej się ciesz, że na PC możesz grać. Jeśli masz kolegów/wujka/ciocie/babcie czy kogoś kto siedzi w temacie ASG to niech Ci  pożyczy sprzęt, który mu nie potrzebny, a Ty obczaisz jak się gra. Jeśli nie masz nic z powyższych to nie widzę innych opcji bo siłą jej nie zmusisz, chyba, że jeszcze zarobisz sobie sam te 120+zł.

Ja nie chcę żeby mi dała te pieniądze, tylko żeby się zgodziła (mam te 120 zł), uczyć się dobrze uczę(zwykle powyżej 5.0).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...