Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po obejrzeniu moich braków w postaciach, chciałbym się dowiedzieć który z wymienionych będzie najlepszym wyborem.

(nie zwracajcie uwagi na tego Fizza)

zw8erd.jpg

Opublikowano

Ja osobiście polecilabym Dianę oraz Kindred.

Mam Dianę od dawna i świetnie radzi sobie na midzie i jg.

Diana:

* mobilna

* doskok jako ult

* przyciągnięcie wrogów - dobre w tf

* tarcza z kulek

* mocny poke z q

* w porządku ganki

* mocna z late

* dobra pasywka

* trochę krucha jak nie ma zhonyi

* dużo bierze many

* szybki clean jg

Kindred

* doskok

* genialny ult

* manozerna

* jako nowy champ jest strasznie dobra

* szybko czyści jg

* ma świetne ganki

* mając botrka jest mocarna

* łatwa do ogarnięcia

* mobilna

Opublikowano

Diany nie bierz, bo ona nic nie robi przed 6, a czasami gra potrafi do 6 lvla się wyrobić.

Polecam Kindred

+spory damage

+mobilność

+leczy się

+dobra w team fightach

-musisz mieć tanka na topie

Opublikowano

@LoveTherapy @Eryk kupiłem Kindred i już na trzecim rankedzie Quadra. :D //zapomniałem zmienić trinketa na czer. ale i tak dobrze :D

asp33z.jpg

Dobry wybór, zdecydowanie lepiej Kindred niż Diana, ponieważ potrafi ona zdziałać więcej, a na dodatek stackowana pasywka, która zadaje % HP jest bardzo silna.

Opublikowano

Dobry wybór, zdecydowanie lepiej Kindred niż Diana, ponieważ potrafi ona zdziałać więcej, a na dodatek stackowana pasywka, która zadaje % HP jest bardzo silna.

Nie żałuje, najlepsze jest to że ludzie jej nie banują. :D

Opublikowano

Nie żałuje, najlepsze jest to że ludzie jej nie banują. :D

Spróbuj też zamiast ulepszenia devour zagrać z warriorem, imo o wiele lepiej się sprawuje i nie opłaca się tego pod attack speed budować.

Opublikowano

Spróbuj też zamiast ulepszenia devour zagrać z warriorem, imo o wiele lepiej się sprawuje i nie opłaca się tego pod attack speed budować.

Właśnie idealnie pasuje AS tutaj, nakłada E x2 aa i mega dmg od wilka. Devour niesamowicie szybko się stackuje na nich. :)

Opublikowano

Właśnie idealnie pasuje AS tutaj, nakłada E x2 aa i mega dmg od wilka. Devour niesamowicie szybko się stackuje na nich. :)

Nakłada, ale dopiero co 4 cios, więc nie zawsze Ci to wejdzie. Grałem pod AS i pod warriora, osobiście uważam, że AD świetnie się sprawuje ze względu na to, że później i tak osiągniesz ogromne ilości AS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...