Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie VIP

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda,że są aż tak drogie ;( ale dzięki.

Czas oszczędzać :D

A i jaką broń VIP polecasz? M4a1 iron beast mnie troche kusi :3

Opublikowano

Co do dmg to nie wiem, ale są szybsze, mają lepszy recoil i szybsze przeładowywanie. 
Poza tym jakieś bonusy.

@Swifty
Nie ma sensu kupować tych broni, ale jeżeli już musisz jakąś brać, to tak, Iron Beast :)
Chyba, że obojętny VIP to Kukri

banner.jpg

Opublikowano

Barretta - to jeden wielki syf
RPK - daje bonusy i ammo
Kukri - jest z*********e szybkie
M4, AK-  mają lepszy recoil, przeładowawywanie, szybsze strzelanie, ammo
De Born Beast - to syf
Thompon - tylko bonusy i ammo

banner.jpg

Opublikowano

Przestań...
Jak masz opanowany rozrzut to bez problemu ich przebijesz, tym bardziej, że większość osób z VIP nie umie grać ;)

Ps. bronie mają mnw o 1/2 DMG więcej.

banner.jpg

Opublikowano

Ja ciągle biegam z ak47-coś tam coś tam xD (taka diamentowa pokazuje się po zabiciu) i co raz częściej uda mi się zrobić 4/5 killstreak,ale wyskakuje mi taki VIP i zwykle padam :/ 

Opublikowano

Ja przestałem zwracać uwagi czy VIP czy nie.
Mam sporo broni, a gram może 5. Na VIP nie zwracam nawet uwagi bo się nie opłaca. Lepiej czerpać z gry przyjemność i grać powoli niż zrobić wszystko od zaraz :)

banner.jpg

Opublikowano

Powiem ci że na snajperkach 13 rund to jak grasz dobrze to masz około 5k expa a z vipem byś miał 8/10 k,

Ja zwykle na snajperkach mam 25-35 K na 5/10 D i wyciągam lajtowo 8k :P a mam dopiero Marshalla 1 stopień :P

Ale zrobiłem sobie dla porówniania 2 konto na którym mam Colonella i zrobiłem staty 27 na 6 K/D i dostałem expa ponad 7.5 k bez vipa

Więc ten vip nie daje aż tak dużo :P

Opublikowano

A jest może jakiś myk na te kapsuły? Wczoraj wydałem 20k RP i żadna bro warta uwagi mi nie dropła :(

Kurde,myślałem nad Kukri,ale widzę,że cena niezbyt odstaje od reszty :/ 

Opublikowano

@i*Nasty
Tylko przeciętnie 300%EXP :)

Nie ma sposobu, nie istnieje coś takiego. Jedyną rzeczą jaką możesz sobie pomóc to nie losowanie przecenionych skrzynek bo tam % wygranej spada jakoś o połowe.

Jak chcesz to zbieraj, ale losowanie i tak jest znacznie ciekawsze i daje to coś czego nie ma przy kupowaniu VIP'a

banner.jpg

Opublikowano

Oj,przepraszam :x (Overpower) Czyli takie silne,mocne,z dużym DMG.Jeżeli to coś da to mój tryb gry to DM( Zwykle Egypt) lub zabijanie potworków :D

Opublikowano

Każde MG (MG3, RPK). Zwykłe dużo się nie różnią DMG tylko rozrzutem i odrzutem.
Ze skrzynek nie wiem jakie są bronie w BM w EU. Ale najlepiej biegać z AK lub M14

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...