Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Możliwy jest ban za L#?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie do was dotyczące znanego nam wszystkim LeagueSharp'a. Spędziłem na tym programiku sporo czasu. Wyrwałem z dwa/trzy bany. Pytanie do was jest takie: Czy jeżeli używam Sharpa na normalkach (nie rankedach) to też dostaję za niego bana ? Pytam iż nie chcę kolejnego zbanowanego 30 lvl'a nie mam zamiaru używać tego więcej na rankedach. Chodzi mi o jakieś szybkie pz'y bo zbieram na Dravena a jakoś ciężko to leci. Liczę na szybką odp. Z góry thx.

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie do was dotyczące znanego nam wszystkim LeagueSharp'a. Spędziłem na tym programiku sporo czasu. Wyrwałem z dwa/trzy bany. Pytanie do was jest takie: Czy jeżeli używam Sharpa na normalkach (nie rankedach) to też dostaję za niego bana ? Pytam iż nie chcę kolejnego zbanowanego 30 lvl'a nie mam zamiaru używać tego więcej na rankedach. Chodzi mi o jakieś szybkie pz'y bo zbieram na Dravena a jakoś ciężko to leci. Liczę na szybką odp. Z góry thx.

Na każdym trybie jest taka sama szansa, że zostaniesz zbanowany. Podobno L# jest bardziej wykrywalne aniżeli BoL, czy EB, więc polecam raczej używać któregoś z tych dwóch - ew. jeszcze Gaming On Steroids, za to jeszcze nie było ani jednego bana.

Opublikowano

Na normalu jest mniejsza szansa bo na rankedach grają osoby które jednak coś ogarniają, a normale 4 fun więc spoko, tak z 40% mniejsza szansa na bana

Opublikowano

Powiem tak. Miałem czyste konto 30lvlowe [legit].

Dostałem bana po 2 tygodniach używania L#. Jaki wniosek? Zależy od tego czy Cie reportują ludzie. Bo wątpie, że to był banwave skoro te konto było czyste do czasu aż ja je przejąłem. Jak często mnie wyzywali od cheaterów? kilka razy na tydzień. Głównie nazywali mnie cheaterem, gdy byłem na Vayne bo jak to ujęli robiłem lepsze plejsy od Gosu xD.

Imo nigdy nie osiągałem tak wysokich dywizji na BoLu jakie osiągałem na L#.

Opublikowano

BoL zawsze wydawał mi się bardziej podejrzany, aniżeli L#. Najwięcej zależy od tego jak grasz i jak poustawiane masz delay'e. Bo łatwiej na nagraniach jest wykryć osobę która nakurwia Ryze'm bez przerwy, niż wykryć taką Kalistę (chociaż ją też łatwo xD). Dużo osób w niższych dywizjach takich jak gold czy platyna to ex-cziterzy, więc najczęściej oni mają największy dupościsk i grożą nagrywaniem meczu od samego początku. L#-BoL-EB-GoS, wszystko jest wykrywalne, mniej czy bardziej, zawsze jest szansa na bana.

K2yjCFw.png

Opublikowano

za L# było więcej banów niż za bola, co nie zmienia faktu że bol nie potrafił dbać o bezpieczeństwo kont. 

#wycieki #itp

Póki co EloBuddy jest czysty, dbają o to aby byn undetected. Więc zalecam Ci używanie tego programu, aczkolwiek reszta zależy od Ciebie.

Skrypty może i nie są jeszcze tak dobre jakbyś mógł sobie to wyobrazić, ale czego można oczekiwać od programu który jest świeży? :)

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie do was dotyczące znanego nam wszystkim LeagueSharp'a. Spędziłem na tym programiku sporo czasu. Wyrwałem z dwa/trzy bany. Pytanie do was jest takie: Czy jeżeli używam Sharpa na normalkach (nie rankedach) to też dostaję za niego bana ? Pytam iż nie chcę kolejnego zbanowanego 30 lvl'a nie mam zamiaru używać tego więcej na rankedach. Chodzi mi o jakieś szybkie pz'y bo zbieram na Dravena a jakoś ciężko to leci. Liczę na szybką odp. Z góry thx.

Nie grałem rankedów na jednym koncie od dobrych 2 miesięcy i dostałem bana. Więc tak, nie gra roli czy grasz normale czy rankedy.

Opublikowano

@hubik212

Mi się wydaje, że jest na odwrót, ponieważ za L# było więcej banów niż za BoL'a.

Mówię tylko, co ja odczuwam, ponieważ za BoLa dostałem 2 bany i za L# też 2 bany. Wydaje mi się, że L# jest trochę bardziej dopracowany aniżeli dziadziuś a.k.a BoL :D. Ale to tylko moja opinia :).

K2yjCFw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...