Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout 4 - pytania odnośnie używania Fusion core w pancerzu wspomaganym.

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać bardzo niedawno, i zdobyłem pierwszy Power Armor. Ale problem polega na tym, że on jakby 'się wyładował' strasznie szybko, już na stacji (bo misja była wrócić do Sanktuarium) pokazało się że brak zasilania. I co ciekawe, fusion core z power armora był u mnie w ekwipunku (,,Fusion Core (50)'') ale nie mogę nic z nim zrobić.

O co chodzi? Czy starcza on na aż tak krótko? I czy da się go jakoś naładować, czy znowu muszę szukać kolejnego? I co oznacza to (50) w nazwie?

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Zacząłem grać bardzo niedawno, i zdobyłem pierwszy Power Armor. Ale problem polega na tym, że on jakby 'się wyładował' strasznie szybko, już na stacji (bo misja była wrócić do Sanktuarium) pokazało się że brak zasilania. I co ciekawe, fusion core z power armora był u mnie w ekwipunku (,,Fusion Core (50)'') ale nie mogę nic z nim zrobić.

O co chodzi? Czy starcza on na aż tak krótko? I czy da się go jakoś naładować, czy znowu muszę szukać kolejnego? I co oznacza to (50) w nazwie?

Jak nie musisz to nie chodź w pancerzu wspomaganym, dodatkowo używaj szybkiej podróży dzięki temu oszczędzisz rdzenie fuzyjne.

A (50) w nazwie to ilość twoich rdzeni fuzyjnych.

Opublikowano

Na początku gry ciężko jest znaleźć rdzenie fuzyjne. Musisz oszczędzać i brać tylko na najtrudniejsze misje. Jak dołączysz do frakcji paladynów będziesz mieć lepszy pancerz wspomagany i dużo rdzeni fuzyjnych.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Pozwólcie, że wtrące się do tematu.

Istnieje jakaś możliwość kupienia amunicji czy raczej liczyć na drop ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...