Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STALKER Czyste niebo - warte zagrania?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nigdy nie grałem w żadnego Stalkera, dwa razy próbowałen w Czyste niebo, ale tak naprawdę ani jednego zadania nie zrobiłem i już kończyłem grę, bo nie ogarniam i nie wiem co robić xD Tak samo miałem w Cień czarnobyla, ale go już nie mam.

Polecacie zagrać w tą część ? Co najpierw robić (porady) ? Są jakieś modyfikacje warte uwagi to dej gry ? (Mam wersje steam)

Opublikowano

Polecałbym ci zagrać najpierw STALKER Cień Czarnobyla żebyś się połapał mniej więcej co się dzieje ale jeżeli masz tylko czyste niebo polecam na początek grać bez żadnych modyfikacji bo wtedy lepiej się gra.Na początku wykonuj podstawowe główne misje bo innego wyboru nie masz, oczyść sobie wszystkie strefy na bagnach dla czystego nieba aż do wycieczki na kordon wtedy masz dwa warianty, lecisz ciągle tylko główną fabułę albo dodatkowo robisz misje poboczne i próbujesz dołączyć do jakiejś frakcji, najlepiej dołącz sobie do stalkerów bo wtedy będziesz miał za wrogów bandytów reszta pozostanie neutralna w stosunku do ciebie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...