Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Poke-Destiny

358

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witajcie , W zeszłym tygodniu wpadłem na pomysł o poke ots , Zrobiłbym go tak na Święta , jesli macie jakies pomysły co dodać lub usunąć szybko pisać ja zmienie !

Opublikowano

^ Spoko kolega, przyjemnie sie z nim robi , trochę leniwy ale napewno cos z tego bd Czekam!

pomoc z mojej strony przy mapie napewno bedzie!

piszczcie co zmienić na niej :)

F8OHLtd.png

Opublikowano

^ Spoko kolega, przyjemnie sie z nim robi , trochę leniwy ale napewno cos z tego bd Czekam!

pomoc z mojej strony przy mapie napewno bedzie!

piszczcie co zmienić na niej :)"

Zien swoje podejscie gimbusino bo nic nie potrafisz i nic do sprawy nie wnosisz...

Opublikowano

Wiele nowosci nie dodasz, bo praktycznie wiekszosc jest. Ewentualnie zgap cos z PXG, albo dodaj wiele raidow, questow, bo to chyba kreci kazdego gracza. Nie mam na mysli prostej sciezki z pokemonami do pokonania, a w nagrode na koncu spotkasz skrzynie, bo to jest jednak slabe. Misja z fabula jest idealna, chodzenie od NPC do NPC, walka z pokemonami, a po paru godzinach udreki wymarzona nagroda. Troche kodu bedzie, ale nawet srednio zaawansowany chlopak cos takiego napisze.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Z Pxg można by sprzedaż przedmiotów przez (automat) w sklepie to było fajne.Moim zdaniem również nie za szybki exp aby  gra się za szybko nie znudziła i na pewno jakieś długie ciekawe questy dla zabicia czasu. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...