Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Materla vs Khalidov, który?

AnAlFa Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to też myślę, że khalidov wygra ale mam nadzieję, że przegra :-)

W ogóle to jest walka wieczoru? Wiadomo mniej więcej o której godzinie będzie ;)?

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Do przewidzenia, ale wkurwil mnie tym mowieniem sala malekum nie powinien nawiazywac do islamu w zwiazku z ostanimi wydarzeniami.

Opublikowano

No tak, to prawda. ;)

Tak wgl, to jak myślicie, utrzymają się ich przyjacielskie relacje? Moim zdaniem jakby przegrał Mamed, to było by wszystko spoko, ale jak Michał, to mam wątpliwości. 

denzel.png

Opublikowano

30 sekund walki o czym mowa.

Khaliov powinien walczyć w UFC jest fenomenalny.

W UFC nie jest tak kolorowo, jak na KSW. Waga Khalidova jest bardzo mocno obsadzona, taki np. Chris Weidman - 3 w rankignu p4p. Styl walki Mameda, jego ogólne umiejętności są wysokie, ale na UFC to za mało. Zwyczajnie, nie poradziłby sobie.

Opublikowano

No tak, to prawda. ;)

Tak wgl, to jak myślicie, utrzymają się ich przyjacielskie relacje? Moim zdaniem jakby przegrał Mamed, to było by wszystko spoko, ale jak Michał, to mam wątpliwości. 

Przez to co powiedzial napewno bym juz z nim tak dobrze nie trzymal.

Opublikowano

Materla chce rewanzu, Kawulski juz obiecal ze da im przerwe i wracaja do klatki, Mamed dal otwarta karte Michałowi takze...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...