Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error: 0008:0000 - Disconnect from TERA

Yoshekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,, mój kumpel spotkał się z takim oto problemem, wyłaczenie antywira, czy uruchomienie przez admina nic nie daje, repair clienta również. 

Tutaj screen błędu: http://prntscr.com/980qwz

Przez przypadek dodałem dwa tematy, proszę o usunięcie drugiego.

Opublikowano

Również mam ten problem od dzisiaj, również nic nie pomaga a wykorzystałem wszystkie możliwe sposóby z internetu..

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

My z kolegą mamy ten sam problem. Nic nie działa. Raz mi podziałało na lagu usunięcie party. Czekamy na rozwiązanie ;(

@ KOMUNIKAT Z OFICJALNEGO FORUM.

http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/112915-9-am-PST-Server-Maintenance-to-Address-Current-Login-Issues

PRZERWA BĘDZIE DZISIAJ OK. GODZ. 18 W CELU NAPRAWY TYCH PROBLEMÓW. 

Tak wywnioskowałam.... 

Opublikowano

Widocznie nie udało im się naprawić. Trzeba nadal czekać. Co 30 min włączajcie od nowa Klienta, Tools-Repair. W końcu powinni to zrobić i tylko w ten sposób to naprawicie. 

Opublikowano

Próbował ktoś od nowa porbrać tera?

HURTWORLD

Opublikowano

Mi działa cały czas bez problemu , godzinę i dwie wcześniej logowałem się normalnie na konto. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale to by było bez sensu :D

Nie byłbym tego taki pewien, bez sensu było by gdyby to był problem z serwerami ogólnie i wszyscy mieli by ten problem, ale nie jeden mój znajomy pewnie nawet teraz sobie robi questy. Wiec jest szansa, ze to pomoze.

HURTWORLD

Opublikowano

Mi działa cały czas bez problemu , godzinę i dwie wcześniej logowałem się normalnie na konto. 

A grasz na NA czy EU?

HURTWORLD

Opublikowano

Ech, dzisiaj logując się nie miałem problemu z wejściem na główną postać, potem jak chciałeś się lognąć na drugą ponownie error. :v

Opublikowano

2 dni temu spróbowałem stworzyć nową postać (na innym serwerze), po zrobieniu i sworzeniu spróbowałem zalogować się na postac, lecz oczywiście tak jak się spodziewałem wyskoczył mi Error, lecz po tym postanowiłem zalogować się na główną postać(na innym serwerze) i od tamtej pory wszystko działa.

HURTWORLD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...