Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj gdy chciałem postawić skiny na VP gdy grali przeciwko Fnatic przeniosło mnie na csgolounge do zakładki "My Bets" po chwili bet zniknął a skiny z mojego ekwipunku jakimś cudem również i nie mam ich do teraz a nic nie potwierdzałem na mailu ani na steamie żadnej wymiany. W historii betów na csgolounge także nie ma że postawiłem na ten mecz, więc się pytam jak odzyskać te skiny? Macie jakieś pomysły? Za każdy sensowny pomysł daje +

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj gdy chciałem postawić skiny na VP gdy grali przeciwko Fnatic przeniosło mnie na csgolounge do zakładki "My Bets" po chwili bet zniknął a skiny z mojego ekwipunku jakimś cudem również i nie mam ich do teraz a nic nie potwierdzałem na mailu ani na steamie żadnej wymiany. W historii betów na csgolounge także nie ma że postawiłem na ten mecz, więc się pytam jak odzyskać te skiny? Macie jakieś pomysły? Za każdy sensowny pomysł daje +

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

VP i tak przegrało więc nie masz co płakać, a po za tym to jest niemożliwe skoro nawet nie potwierdzałeś maila. Pozdrawiam

.

Opublikowano

Potwierdzam słowa kolegi wyżej , skoro nie akceptowałeś mejla to nie mogły ci skiny zniknąć , po za tym VP przegrało więc jeśli naprawdę postawiłeś to już wiesz czemu nie ma swoich skinów 

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że skinów nie mam w ekwipunku na Steamie ani w grze :) No o ciekawe dlaczego nie mam tych 4 skinów w ekwipunku... powie ktoś co zrobić?

Opublikowano

Miałem podobną sytuację i okazało się, że przedmiot nie pojawił się w EQ, bo robiłem "spójność plików", potem próbowałem obstawić skiny zniknęły i nigdzie ich nie było. Wystarczyło włączyć grę by przeprowadziła się konfiguracja CS'a. Mała szansa jednak, że w twoim przypadku ten sam problem, chyba że dawno gry nie włączałeś.
edit. nie doczytałem, że w grze też nie masz, czyli musiałeś włączać  :v

Opublikowano

Odpaliłem grę itp. a skinów nadal nie ma ;) Czyli mi około 8 euro tak o zniknęło?

Opublikowano

Jeżeli nie potwierdzałeś wymiany z botem od csgl to muszą byc w twoim eq, przynajmniej teoretycznie.

Upewnij się jeszcze na lounge myprofile -> bets history czy nie ma teho meczu

Jeżeli nie to poczekaj do jutra i jezeli sie nie pokaza skiny to napisz do supportu

image.png 

Opublikowano

Jeżeli nie potwierdzałeś wymiany z botem od csgl to muszą byc w twoim eq, przynajmniej teoretycznie.

Upewnij się jeszcze na lounge myprofile -> bets history czy nie ma teho meczu

Jeżeli nie to poczekaj do jutra i jezeli sie nie pokaza skiny to napisz do supportu

Nie ma właśnie tego betu w historiach nawet oferty wymiany na steamie nie mam.. ale skinów w EQ ani w CS:GO nie posiadam nawet na csgolounge nie pokazuje mi tych skinów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...