Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

Keizzy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika na wysokim poziomie, bardzo ładne i dopracowane prace.

Nic tylko polecać innym :)

Opublikowano

Dziękuję za komentarze...

Inne formy kontaktu podam po przez PW.

za darmo to robisz czy oczekujesz czegoś w zamian?

Zdarza się tak że co jakiś czas wybiorę jakaś osobę co zrobię za free cały design.

Tylko to nie będzie na zasadzie takiej że ktoś powie co chce :P

Może konkursy na FB będą robione :)

#OpParis

Opublikowano

Grafika nawet sztos, ale myślę że za interface do gry wołać 100 euro gdzie konkurencyjni graficy biorą 2x mniej to lekki śmiech.

Zmień ceny i będzie okej.

Grafika na poziomie, ale nie idź w ten sam styl tylko próbuj może coś z efektami, masz jakiś preview grafiki na fanpage, sygnatur?

Opublikowano

Grafika nawet sztos, ale myślę że za interface do gry wołać 100 euro gdzie konkurencyjni graficy biorą 2x mniej to lekki śmiech.

Zmień ceny i będzie okej.

Grafika na poziomie, ale nie idź w ten sam styl tylko próbuj może coś z efektami, masz jakiś preview grafiki na fanpage, sygnatur?

NIe patrze na ceny konkurencji... To że ktoś umie robić i mieć "talent" a sprzedaje się tanio to jego sprawa nie moja.

Ja nie mówię że moje pracą są bóg wie na jakim poziomie ale jednak widząc całkiem nie kompletny UI design i sprzedaje się po +200 to czemu cały UI design ma być w niższej cenie ?

Pomyśl czasem zanim coś napiszesz ...

#OpParis

Opublikowano

NIe patrze na ceny konkurencji... To że ktoś umie robić i mieć "talent" a sprzedaje się tanio to jego sprawa nie moja.

Ja nie mówię że moje pracą są bóg wie na jakim poziomie ale jednak widząc całkiem nie kompletny UI design i sprzedaje się po +200 to czemu cały UI design ma być w niższej cenie ?

Pomyśl czasem zanim coś napiszesz ...

Przemyślałem, i to była tylko moja subiektywna opinia.

Nie wiem czy masz problem z czytaniem bo wyraziłem się tylko na temat cen a Ty naskakujesz na mnie?

Nie spotkałem się jeszcze z "nie pełnym" interfacem, graficy z którymi mam kontakt sprzedają pełen za cenę jaką napisałem.

Zjedź trochę z tonu, bo daleko tak nie zajedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...