Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

p90 czy g36_cd

arrive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P90 szybkie nawet celne 50 bulletow w mag.

G36_CD ma 100 w mag ale jest slabsze i jak dla mnie za powolne ja bym wybral P90 zdecydowanie

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

Ja powiem że kim wolisz grać medem czy assaultem bo dla meda lepsze p90 a jesli wolisz isc a armagedon assaultem to lepiej g36cd ja mialem obydwie bronie i lepsze p90

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

ZOMG

ale P90 jest szybsze ma wiekszy damage P90 zawsze jachalo G36 nie wazne ile ma bulletow wazne jest jak szybko strzela i jaki ma damage mhm

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

ja mam i to i to fajniej mi sie gra p90 ale g36 cd tez jest dobre na kilku troche wolne aale mozna dobrze zabijac damage maja mniej wiecej takie same wydaje sie ze p90 ma wiekszy ale to dlatego ze szybkie

dzisiaj dla sprawdzenia gralem tylko g36cd i sie gra musze przyznac wysmienicie sciagam hedami sniperow dobra bron

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

no i robi sie ultra spam kazdy dobrze wie ze P90 jest lepsze i nie ma sie co rozpisywac temat jest o tym co jest lepsze a nie co kto woli a wiadomo ze G36 nawet nie lezalo kolo P90

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

G36cd ma 100 naboi no i co z tego jak jest wolne. G36cd to po prostu 100nabojowa wersja g36c (gówniana broń na 1 lvl). P90 jest szybkie ma 50 naboi na magazynek i jak sie umie grać to pięknie można headować wszystkich

Opublikowano

G36 z Drumsami widziałem raz w filmiku w którym ktoś używał vip hacka z weapon damage.

Ale nie wiem czy w jakiejś wersji wr jest ona dostepna w IS czy tez na promo

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

kup sobie kalacha, aj sniperowi na marien z drugiego konca planszy heda zaje.....balem, a wracajac do tematu to p90 lepsze

jesli spamuje, niech jakis mod mnie zbanuje!

sygnaturarc7.png

• 2 tygodnie później...
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

temat jest na inny temat a nie co jest najlepsze.

Do tematu:

Zależnie jaką gre preferujesz czy assautem czy medikiem G36C_D to jest to samo co G36C tylko że ma więcej naboji i tylko tyle maja taki sam dmg i reszta a p90 no cóż bron jest bardzo szybka ale kosiarka niejest zeby zabić gosćia musisz mu wladować caly magazynek niekiedy albo 1/3 lub połowe ale jest dobrą bronią grasz assautem bierz G36C_D a jak grasz medykiem bierz p90

Opublikowano

ja osobiscie mialem i p90 i g 36c_d i mi sie bardzo dobrze grlo obydwoma bronmi i to zalezy od skilla gracza czy ma cela czy nie...

Jesli Nie Niech Wybierze: g36c_d (mozesz biec za kolesiem i strzelac przy czym sie nie martwic "oho zara mi braknienaboi i dedne"

Ale Jesli Masz Cela: P90 jest szybkie wiec jak juz wycelujesz koles pada po paru nabojach wiec kilka celnych kulek i kolo pada za to z druma musisz sie bardziej nameczyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...