Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Sybskrybent a crack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie same, chyba że wprowadzą zmiany dot. humanizera/orbwalkingu w oryginalnym Core, a nulledowcy jeszcze nie złamali najnowszej wersji tego core i nie wsadzili do swojej.

Opublikowano

Takie same, chyba że wprowadzą zmiany dot. humanizera/orbwalkingu w oryginalnym Core, a nulledowcy jeszcze nie złamali najnowszej wersji tego core i nie wsadzili do swojej.

Przecież orbwalker od jakichś 3 patchy może więcej ma wbudowanego humanizera. Jedynie te orbwalkery inne od defaultowego mogą być wykrywalne. Dlatego też mówi się, że L# jest niewykrywalny a po prostu niektóre skrypty są wykrywalne.

Opublikowano

co ty pierdolisz wtf

topic:

Jodus może wyłączyć injectowanie antycheatu dla wersji nulledowej,i tylko wtedy będzie detected,a tak to jest na równi z płatnym sharpem.

A po za tym,niektóre skrypty są detected  np. Hoola Riven,deufaltowy orbwalker,wysyła dziwne info do serwera (np. każe tańczyć by anulować animacje qw)

Opublikowano

co ty pierdolisz wtf

topic:

Jodus może wyłączyć injectowanie antycheatu dla wersji nulledowej,i tylko wtedy będzie detected,a tak to jest na równi z płatnym sharpem.

A po za tym,niektóre skrypty są detected  np. Hoola Riven,deufaltowy orbwalker,wysyła dziwne info do serwera (np. każe tańczyć by anulować animacje qw)

Q tylko. Mógłbyś wyjaśnić co w tym dziwnego? Ostatnio właśnie ludzie piszą, że to jest detected, a ja przegrałem już ponad 50 gier na tym skrypcie i nic.

Main'y Riven, by przyspieszyć pomijanie animacji używają dodatkowo właśnie tego ( bindują sobie emotikonkę, bądź ctrl+2 w trakcie Q ). Skrypt to jakoś inaczej robi?

Opublikowano

Q tylko. Mógłbyś wyjaśnić co w tym dziwnego? Ostatnio właśnie ludzie piszą, że to jest detected, a ja przegrałem już ponad 50 gier na tym skrypcie i nic.

Main'y Riven, by przyspieszyć pomijanie animacji używają dodatkowo właśnie tego ( bindują sobie emotikonkę, bądź ctrl+2 w trakcie Q ). Skrypt to jakoś inaczej robi?

Tak samo,tylko mainy Riven nie używają za każdym razem tego samego combo i nie za każdym razem cancelują animacje Q za pomocą tańca. A owy skrypt tak właśnie robi,cały czas te samo combo.Najbezpieczniejsze są skrypty z orbwalkerem sharpowym typu. aio sebka. Sharp sam w sobie nie jest detected,wykrywalne są tylko niektóre skrypty,które używają własnego orbwalkera. Zalecam używanie humanizera od treesa.

Opublikowano

Też nie wiem po co wgl ta dyskusja jak cheatujesz na własnym koncie to logiczne, że dostaniesz bana. Ja różnie gram czasem l subek jak się skonczy to crack, lub bol bo wolę mieć suba bo szybciej aktualizuje mam ale gram tylko na cracked ACC więc z banami ciężko stwierdzić xD

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Crack jest bardziej bezpieczny niż oficialny L#, bo jest zahashowany.

Oficjalna wersja natomiast nie ma nic szczególnego, co mogłoby chronić przed oflagowaniem.

Opublikowano

Dokładnie tak. Obecnie humazier jest zaimplementowany na poziomie CORE. Bez aktualnego CORE jest większa szansa na bana. Jeżeli chodzi o ogólne bany posiadam  4 konta na których gram i testuje od pół roku. D5, P2, P3 wszystkie są całe i zdrowe. 

Opublikowano

Dokładnie tak. Obecnie humazier jest zaimplementowany na poziomie CORE. Bez aktualnego CORE jest większa szansa na bana. Jeżeli chodzi o ogólne bany posiadam  4 konta na których gram i testuje od pół roku. D5, P2, P3 wszystkie są całe i zdrowe. 

Dziwne bo nie ma cracka do leaguesharpa juz miesiac, zostal tylko bol.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...