Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z warpem w Essentials i regionami WorldGuard.

kubalisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 pytania:

1. Jak gracz np. chce uzyc komendy /warp to pisze Nie masz dostepu do (krzysh.voxel.bleble).
Jak zmienic aby pisalo np. Nie masz dostepu do (ZombieMc.admin)

2. Co zrobic ze jak mam region ,,spawn". Gracze w tym regionie nie moga uzywac komend
np. /msg, /tpa itd. bo pisze np. /tpa is not allowed on this region! Jak zrobic aby gracze mogli uzywac
wszystkich komend. Wiem ze jest flaga allowed-cmds: /rg flag spawn allowed-cmds (komendy), ale ja mam duzo tych komendi jak pisze to mi sie nie miesci. Chodzi o to aby gracze mogli uzywac wszystkich komend: /tpa, /msg, /spawn, /g, /baza, itd.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Co do komend użyj tego:

/rg f spawn allowed-cmds

[Nie wpisuj nic więcej, tylko to i powinno odblokować]

Co do pierwszego to musisz szukać w configu pluginu który za to odpowiada lub otworzyć ten plugin winrarem, znaleść plik z wiadomościami, edytować i wrzucić do pluginu przez winrara

Liczę na plusika :D

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

1. W uprawnieniach (np. PermissionsEx) musisz dodać essentials.warp i jak chcesz dany warp to essentials.warp.nazwa

2. Musisz usunąć allowed-cmds czyli /rg flag spawn allowed-cmds (puste)   [to nie było testowanie, jak przetestuję to poprawię] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...