Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o WoWs

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gracie w World of Warships? Podoba Wam się gra? Jaki jest Wasz ulubiony okręt ;)?

Opublikowano

UP. Japoński, jak na razie w tej grze nie ma Made in China.

Ulubiony jak na razie:Japońska Kuma IV tier.

Opublikowano

UP. Japoński, jak na razie w tej grze nie ma Made in China.

Ulubiony jak na razie:Japońska Kuma IV tier.

Własnie mi chodziło o ten czołg i nacje - dzięki. 

Szacunek za sygnature. ;)

Opublikowano

Czy jest jakieś info o tym kiedy/czy w ogóle będzie zunifikowany gold dla tej gry też? czy to im się nie opłaci? 

Jak pytanie nie pasuje jakimś cudem do tego tematu to założę osobny.

Opublikowano

Czy jest jakieś info o tym kiedy/czy w ogóle będzie zunifikowany gold dla tej gry też? czy to im się nie opłaci? 

Jak pytanie nie pasuje jakimś cudem do tego tematu to założę osobny.

Nic o tym jeszcze nie słyszałem.

Opublikowano

Gra bardzo mi się spodobała, w przeciwieństwie do Wot'a gdzie grałem na siłę.

Aktualnie nie mam swojej ulubionej nacji i statku.

Jak się domyślacie, co możemy otrzymać z update (jeżeli takowy będzie) nowych poziomów?

Opublikowano

Czy ktoś ma może podobnie, że gra ładuje się długo przy odpalaniu, przy wchodzeniu do bitwy, w porcie itd.? Z Wotem nie miałem takich problemów tu wrzuca mnie do bitwy po minucie.

Opublikowano

Gra ma w sobie to coś, ale jest po prostu za mało do roboty. Jeden tryb, nawet rankingowych nie ma oficjalnie wprowadzonych, przynajmniej 2 tygodnie temu jeszcze nie było. Nuda nad nudami.

Opublikowano

Gram w wows od czasów zamkniętej bety wtedy najlepiej mi się grało Clevelandem. Teraz nawet nie poszedłem w amerykańskie krążowniki tylko w japońskie pancerniki i krążowniki oraz w amerykańskie niszczyciele. Jap. pancernikami doszedłem w becie do Nagato. Taki mocno średni był. Dobrze grało się Kongo i tak zostało do teraz. Kiedyś największym syfem w jap. krążownikach była Furutaka - dzisiaj dobry okręt, udało mi się nawet zniszczyć nową Omahę (ten sam tier) jedną salwą z AP. Dzisiaj bardziej męczy przechodzenie przez Aobę. Ale podobno Myoko jest miodny to może zmuszę się do gry :D. Przygodę z niszczycielami zacząłem niedawno. To zdecydowanie najciekawsze okręty. Jeśli chce się nimi coś osiągnąć to potrzeba nieco umiejętności.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Warto pobrać i zagrać? Ile zajmuje??

Ściągaj i graj. Wydaje się nudne takie pływanie po morzu, ale jednak ma to swoją dynamikę.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

A tak wgl to lotniskowce jakieś dobre są???Samoloty dużo wgl robią??

Bo zacząłem sobie w statkach niemieckich. Dobry to wybór czy iść w japońskie czy tam w amerykańskie jak czytałem wyżej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś ma może podobnie, że gra ładuje się długo przy odpalaniu, przy wchodzeniu do bitwy, w porcie itd.? Z Wotem nie miałem takich problemów tu wrzuca mnie do bitwy po minucie.

Tego typu gry należy instalować i odpalać z dysku zewnętrznego SSD bo ten wbudowany sobie nie radzi. Pomoże na 100%.

A tak wgl to lotniskowce jakieś dobre są???Samoloty dużo wgl robią??

Bo zacząłem sobie w statkach niemieckich. Dobry to wybór czy iść w japońskie czy tam w amerykańskie jak czytałem wyżej?

Lotniskowce rosną w siłę w miarę poziomu. Japońskie są raczej nastawione na ataki torpedowe a USA do niszczenia samolotów przeciwnika. Ogarnięty gracz na wyższych tierach robi sieczkę. :)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...