Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać kontakty i zakładki do ts3 po formacie?

adrian0868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, jestem po formacie... coś słyszałem o appdacie :D Do rzeczy - mam na dysku zewnętrznym wszystko, co związane z ts. Wgrałem na komputer. Ponieważ miałem format, od nowa zainstalowałem ts'a i folder docelowy: C:\Users\[nazwa użytkownika]\AppData\Roaming\TS3Client powinien mieć całego backup'a tam. No i jest tam kopia wszystkiego, ale wszystkie pliki, które wgrałem, tj. bookmarks, contacts, settings.db i wiele, wiele innych... po prostu nie odczytują się. Włączam od nowa ts'a i nie ma ani zakładek, ani zapisanych danych, ani nawet kontaktów. Próbowałem reinstalację ts'a, nie pomogło. Wgrywałem nawet to do innej predestynacji, tj.: E:\Teamspeak3\TS3Client - czyli tam, gdzie mam ts'a zainstalowanego. Również nie pomogło.

Ktoś coś wie?

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Zrobiłem już tak, jak ten gość. Wiem, jak to się robi i mimo wszystko lipa. Wygląda na to, że nie dam rady tak zrobić, bo jak inaczej? Kumpel próbował też u siebie i ponoć na nowej wersji ts'a się tak już nie da zaimportować kontaktów...

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Wątpie, że przy obecnych aktualizacjach można dalej wykonywać tego ręcznego backup(a).

Jeżeli masz drugi komputer, sprawdź na nim czy masz możliwość użycia takiej kopii. Chociaż jest to wątpliwe, ze względu na tworzeniu pliku, który w pewien sposób wiąże PC z plikami podczas instalacji.

Rzadko kiedy jest potrzeba wykonania takiego backup(a), lecz może jest jakiś sposób o którym nie wiem xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...