Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest Ddos? Co mogę zrobić?

Opisuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj około 11 rano w grze online wyskoczył mi duży ping 1000+ wiadomo z takim pingiem grać się nie da. Odłączyłem wszystko z prądu. Resetowałem sprzęt, nawet formata dysku C zrobiłem  i nie zadziałał. Około godziny 18 internet totalnie zwolnił 8000+ ping. Kontaktowałem się z moim dostawcą ( Internet radiowy ) wspomniał, że mieli atak Ddos ale są podpieci do źrodła w którym wszystko powinno być okej poprosił mnie bym zresetował jeszcze raz wszystko ale niestety nie pomogło. Zobaczył u siebie, że u mnie powinno być wszystko okej i ping powinien też być w normie a u mnie nawet strona z speed testem nie chciała się załadować. Do wifi również mam problem z zalogowaniem się, występuje taki komunikat " Gotowy do połączenia gdy poprawi się jakość sieci " czasami się połączy na kilka sekund i dalej następuje rozłączenie. Nie wiem co dalej robić by wszystko wróciło do normy. Nasuwa mi się myśle, że mogli mojego operatora ddos przeze mnie bo gram w League of Legends ( Lol ) i tam rzadko ale jednak czasem zdarzają się Ddos. Co mogę zrobić by to wróciło do normy? Może poprosić o coś mojego dostawce internetu? Może inne IP ?  Nie mam pojęcia, pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic nie rób bo to nie jest twój problem tylko dostawcy, przecież ci to wyraźnie powiedzieli. Załatwiaj sobie z nim. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...